تغییر موضع ناگهانی ایلان ماسک درباره ترامپ!

ایلان ماسک امروز (چهارشنبه) پس از دریافت انتقادهای بسیار از ترامپ، در اقدامی عجیب از او بابت «حل چندین درگیری بسیار جدی در سراسر جهان» قدردانی کرد!
کد خبر: ۱۳۱۴۸۶۱
|
۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷ 02 July 2025
|
5125 بازدید
|
۷

تغییر موضع ناگهانی ایلان ماسک درباره ترامپ!

 ایلان ماسک امروز (چهارشنبه) پس از دریافت انتقادهای بسیار از ترامپ، در اقدامی عجیب از او بابت «حل چندین درگیری بسیار جدی در سراسر جهان» قدردانی کرد!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ اوایل روز سه‌شنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی را بابت انتقادهایش از «لایحه بزرگ زیبا» مالیاتی تهدید کرد.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ماسک هم در بیانیه‌ای در واکنش به این تهدیدها در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت با وجود میل شدیدش از دامن زدن به این وضعیت امتناع می‌کند.

با این حال ماسک با تغییر موضع، به گفته‌های ترامپ برای میانجیگری یک آتش بس ۶۰ روزه بین حماس و اسرائیل واکنش نشان داد و نوشت: «دونالد ترامپ با موفقیت بسیاری از درگیری‌های جدی در سراسر جهان را حل و فصل کرده است.»

کنگره آمریکا در ماه مه «لایحه بزرگ و زیبای» ترامپ را که هزینه‌های فدرال را کاهش می‌دهد اما همزمان معافیت‌های مالیاتی جدی ارائه می‌دهد، تصویب کرد.

بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، این لایحه هم باعث کسری بودجه شده و هم بدهی ملی را افزایش خواهد داد.

ماسک پیش از این، بارها لایحه ترامپ را در رسانه‌های اجتماعی مورد انتقاد قرار داده و گفته بود که این لایحه کسری بودجه آمریکا را به ۲.۵ تریلیون دلار می‌رساند و شهروندان آمریکایی را به سمت بدهی سوق می‌دهد.

به گفته تحلیلگران، اگر جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در کنگره بر سر افزایش سقف بدهی به توافق نرسند، ایالات متحده ممکن است تا ماه اوت در آستانه ورشکستگی قرار گیرد.

موضوع افزایش سقف استقراض در سال‌های اخیر اغلب در اختلافات سیاسی درون کنگره بین دو حزب آمریکا مورد استفاده قرار گرفته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
اینا هموشون نامتعادلن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
دنیا افتاده دست یه مشت کوکایینی و معتاد مسئول المانی هم چند روز پیش جلوی دوربین چت کرده بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
متلك گفته
چه درگیری‌ جدی در سراسر جهان را حل و فصل کرده ؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
دعوای زرگری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
دور و بر ترامپ مثل خودش متوهم، دمدمی مزاج و غالبا جانی اند ماسک هم یکی اینهاست والا امکان ندارد کسی با ترامپ همدم شود که شخصیتی متعادل و سالم داشته باشد. و اصلا به انتقاهای او بعنوان یک دیوانه شناخته شده پاسخ دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
هر دو دیوانه!
علاوه بر این ایلان ماسک چیزهایی هم میزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
نامردهای تو همه چیز با هم اختلاف دارن به جز یه چیز! اونم نابود کردن ایرانه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت