افزایش برد عملیات بمب‌افکن‌های غول پیکر چینی + عکس

در تازه‌ترین نمایش قدرت هوایی، نیروی هوایی ارتش چین (PLAAF) برای نخستین بار توانمندی استفاده از تانکرهای هوایی جدید YY-۲۰ را برای سوخت‌رسانی هوایی به بمب‌افکن‌های راهبردی H-۶ به نمایش گذاشت.
کد خبر: ۱۳۱۴۱۳۶
|
۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷ 28 June 2025
|
4187 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، این اقدام برد عملیاتی ناوگان متنوع و پرشماری از جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های دوربرد چین را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد.

تانکر هوایی YY-۲۰، مشتق شده از بزرگ‌ترین هواپیمای ترابری نظامی جهان یعنی Y-۲۰، از اواخر سال ۲۰۲۲ وارد مرحله آموزش رزمی و آماده‌باش شده است. پیش از این، نیروی هوایی چین تنها به چند تانکر قدیمی مدل Il-۷۸M و برخی بدنه‌های بازسازی شده بمب‌افکن H-۶ مجهز بود که ظرفیت محدودی داشتند.

اهمیت افزایش برد بمب‌افکن‌های H-۶ با تانکر YY-۲۰

اگرچه جنگنده‌های مدرن چین مانند J-۲۰ و J-۱۶ برد پروازی قابل توجهی دارند و حتی J-۲۰ تقریباً دو برابر برد رقیب آمریکایی F-۳۵ است، اما بمب‌افکن‌های H-۶ برخلاف بمب‌افکن‌های آمریکایی B-۲ و روسی Tu-۱۶۰، بردی محدودتر و طراحی سبک‌تری دارند و برای عملیات منطقه‌ای ساخته شده‌اند. به همین دلیل، قابلیت سوخت‌رسانی هوایی به این بمب‌افکن‌ها اهمیت استراتژیک زیادی پیدا کرده است.

در حال حاضر، ناوگان بمب‌افکن H-۶ با حدود ۲۷۰ فروند، بزرگ‌ترین کلاس بمب‌افکن در جهان است. مدل‌های مختلف این هواپیما شامل نسخه‌های H-۶G برای حمله الکترونیکی، H-۶J و H-۶N برای حمل موشک کروز و H-۶K برای حمل موشک‌های بالستیک دوربرد است. 

منبع: militarywatchmagazine

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
پدافند خیلی مهمه اگه داشته باشی اینا اصلا اهمیتی ندارند همه رو میزنی من که فکر نمیکنم چین چیز بدرد بخوری داشته باشه. خوبه ولی خفن نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
کدام کشورها از این نوع خردیدند . ظاهر یک چیز ،کارایی واقعی چیز دیگر.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت