صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حكم بازداشت موسس ويكي‌ليكس صادر شد

کد خبر: ۱۳۱۴۰۲
| |
6575 بازدید
|
۶

شبكه الجزيره از صدور حكم بازداشت موسس سايت ويكي‌ليكس به اتهام سوءاستفاده و تجاوز جنسي از سوي دادستان سوئدي خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره، "ماريان ني " دادستان سوئدي با انتشار بيانيه‌اي دستور بازداشت "جوليان آسانگ " موسس سايت ويكي‌ليكس را به اتهام سواستفاده و تجاوز جنسي، صادر كرد.

بنا بر اين گزارش، دستور دستگيري آسانگ 39 ساله يك ماه پس از آن صورت مي‌گيرد كه سايت ويكي‌ليكس اقدام به انتشار و افشاي چندين هزار سند جنگ آمريكا در عراق كرد كه بر اساس آنها نيرو‌هاي نظامي آمريكا به شكنجه و مرگ و مير شهروندان عراقي متهم شده بودند.

در بيانيه ماريان ني آمده است: من دادگاه محلي استكهلم موظف مي‌كنم تا جوليان آسانگ را به اتهام سواستفاده،‌ تجاوز جنسي و تهديد نامشروع دستگير كند.

وي افزود: دليل دستگيري وي براي انجام پاره‌اي از تحقيقات و تكميل كردن پرونده او مي‌باشد كه تا به حال به دليل عدم ديدار با او ناتمام مانده بود.

الجزيره افزود: آسانگ بارها ادعا‌هاي مطرح‌شده عليه خود را بي‌اساس خوانده و اعلام كرده بود كه پيش از اين نيرو‌هاي اطلاعاتي استراليا وي را تهديدكرده بودند كه او را توسط تبيلغات سياسي بدنام كنند.

اين در حالي است كه پيش از اين موسس سايت ويكي ليكس اعلام كرد كه به دليل مطالب نادرست منتشر شده عليه خود در رابطه با مسائل جنسي عليه سوئد اقامه دعوي خواهد كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۷
اونجا مگه آزادی نبود؟
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۷
تهديد نامشروع یعنی چی؟ اصلا مگه سوئدیها هم احکام شرعی رو اجرا میکنن که مشروع و نا مشروع داشته باشند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۸
این روش معمول غرب برای کله پا کردن افراد مزاحم است. آخه برای آنها افت داره که بگند کسی را برای موضع سیاسیش دستگیر می کنند. آخه این غربیهای طفلکی خیلی مامانی هستند و ارزش برای حقوق بشر قائلند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟