میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یار ایرانی ایلان ماسک از تسلا اخراج شد

«ایلان ماسک»، امید افشار، معاون تولید و عملیات «تسلا» را پس از کاهش فروش خودرو در بازارهای کلیدی در سال میلادی جاری، از این شرکت، اخراج کرد.
کد خبر: ۱۳۱۳۸۳۹
| |
9970 بازدید
|
۱
یار ایرانی ایلان ماسک از تسلا اخراج شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ طبق نمودارهای سازمانی داخلی، افشار مستقیما به «ایلان ماسک»، مدیرعامل شرکت «تسلا» گزارش می‌داد و تیمی متشکل از بیش از ۶ کارمند رده بالا را مدیریت می‌کرد.

سایت خبری فوربس ابتدا گزارش داد که افشار توسط «ماسک» اخراج شده، اما بلومبرگ پیش از آن گزارش داده بود که افشار شرکت را ترک کرده است.

بلومبرگ گزارش داد که افشار در سال ۲۰۲۲، هدف تحقیقات داخلی در «تسلا» قرار گرفت که بر سفارش‌های مواد تولیدی کمیاب این شرکت، از جمله نوع خاصی از شیشه برای یک پروژه مخفی برای «ماسک»، متمرکز بود. افشار پس از آن تحقیقات، همچنین برای اسپیس‌ایکس، کار می‌کرد اما به «تسلا» بازگشت و به سمت معاون «ماسک» ارتقا یافت.

پروفایل افشار در شبکه اجتماعی «ایکس» هنوز نشان می دهد که او در «تسلا» است و هفته جاری پس از ارائه سرویس آزمایشی روبوتاکسی این خودروساز در آستین تگزاس، از «ماسک» تمجید کرد.

اخراج افشار پس از استعفای «میلان کواچ»، مدیر برنامه رباتیک انسان‌نمای «اپتیموس» (Optimus) «تسلا»، در اوایل ماه میلادی جاری صورت گرفت.

قیمت سهام «تسلا» در سال میلادی جاری، ۱۹ درصد کاهش یافته و عملکرد بسیار ضعیفی نسبت به سهام اکثر شرکت‌های بزرگ فناوری همتایش داشته است.

طبق داده‌های انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا، فروش خودروهای جدید «تسلا» در اروپا، تحت تاثیر تمایل مشتریان به خودروهای برقی ارزان‌تر چینی، برای پنجمین ماه متوالی در ماه مه کاهش یافت.

طبق گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، «تسلا» در سال میلادی گذشته، با آسیب به برند و اعتبارش مواجه شده که عمدتا به دلیل لفاظی‌ها و فعالیت‌های سیاسی «ایلان ماسک» بوده است. «ماسک» همچنین رسما حزب راست افراطی و ضد مهاجرت آلمان را تایید و تبلیغ کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Singapore
|
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
تکنولوژی الان دست چینی هاست. تسلا از بی وای دی تکنولوژی وارد می کند. تسلا تمام شد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت