خطری قم را تهدید نمی‌کند

معاون سیاسی، امنیتی استانداری قم با اشاره به تعرض بامدادی آمریکا به سایت هسته‌ای فردو گفت: مردم شریف و شجاع استان قم هیچ نگرانی نداشته باشند و هیچگونه خطری متوجه آنها نیست.
کد خبر: ۱۳۱۲۹۲۷
|
۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۷ 22 June 2025
|
1681 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ مرتضی حیدری سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قم گفت: همانطور که طی روزهای اخیر و امروز شهر قم در آرامش کامل بوده و مردم مشغول زندگی عادی خود بودند، در ادامه هم بدون توجه به شایعات با آرامش به زندگی خود ادامه دهند.

وی با اشاره به تعرض بامدادی به سایت هسته‌ای فردو افزود: مردم شریف و شجاع استان قم هیچ نگرانی نداشته باشند و هیچگونه خطری متوجه آنها نیست.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری قم اظهار داشت: دشمنان با راه‌اندازی شایعات دنبال جنگ روانی و برهم زدن آرامش مردم هستند اما مردم شریف ما هوشیارتر از این هستند که به دروغ پردازی های رسانه‌های دشمنان توجه کنند.

حیدری با اشاره به وضعیت فعلی استان عنوان کرد: استان و شهر مقدس قم در آرامش کامل است و زندگی عادی مردم جریان دارد.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم در مورد تعرض آمریکا به سایت هسته‌ای فردو افزود: ساعاتی پیش پس از فعال شدن پدافند هوایی قم و شناسایی اهداف متخاصم بخشی از محدوده سایت هسته‌ای فردو مورد تعرض هوایی دشمنان قرار گرفت.

حیدری در پایان بار دیگر از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و همانند روزهای گذشته اخبار موثق را از منابع رسمی دریافت کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت