میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی ایران

تعداد قابل‌توجهی از افسران و فرماندهان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در حمله امروز سپاه به آمان و موساد مراکز اطلاعاتی اسرائیل کشته شدند.
کد خبر: ۱۳۱۲۲۲۵
| |
8257 بازدید
|
۱

هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی ایران

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، صبح امروز، سه‌شنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات تأثیرمحور مراکز اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را در شمال تل‌آویو با یک موشک جدید با موفقیت مورد هدف قرار داد.

در پی حمله موشکی امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مراکز امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی شامل سازمان اطلاعات نظامی موسوم به آمان و سرویس اطلاعات و عملیات و یژه موسوم به موساد تعداد قابل‌توجهی از افسران و فرماندهان ارشد اطلاعاتی و جاسوسی رژیم به هلاکت رسیدند.

رژیم صهیونیستی به‌دلیل ایجاد سانسور شدید خبری از انتشار اخبار مربوط به هلاکت افسران و فرماندهان نظامی و اطلاعاتی و آمار دقیق تلفات خودداری می‌کند و حتی کوچکترین آمار از تلفات و صدمات را منتشر نمی‌کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
آخه چرا یکی ! چنین موشک هایی و چنین مقرهایی نباید با یک موشک هدف قرار بگیره ! موشک ها باید طوری شلیک بشن که حداقل 5 تاش اصابت کنه !
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات