هیچ‌کس حق عقب‌نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه موضوع غنی‌سازی در کشور و حفظ دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای از خطوط قرمز مذاکرات است، گفت: در مقابل دشمنی که دائماً زیاده‌خواهی می‌کند، عقب‌نشینی خطاست و هیچ‌کس حق عقب‌نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد.
کد خبر: ۱۳۱۱۰۶۸
| |
3291 بازدید
هیچ‌کس حق عقب‌نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام، به دست آوردن اطلاعات فوق محرمانه از جمله نقشه‌ها و تصاویر پایگاه هسته‌ای رژیم صهیونیستی را دستاورد بزرگ وزارت اطلاعات خواند و  اظهار کرد: این دستاوردها برای ملت ایران مهم  و نشان‌دهنده توان نیروهای امنیتی کشور است، امیدواریم دشمنان ما از این اقتدار ملی درس گرفته باشند.

وی درباره مذاکرات هسته‌ای نیز تاکید کرد: ملت شریف ایران می‌داند دستاوردهای هسته‌ای نتیجه تلاش عظیم دانشمندان و مسئولانی است که از این جوانان دانشمند حمایت کرده‌اند. دستاوردهای دانشمندان هسته‌ای قابل مذاکره نیست، مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید کرده‌اند و همه مسئولان و وزیر امور خارجه نیز باید بر انجام مذاکرات صرفا در این چارچوب اهتمام ورزند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه موضوع غنی‌سازی در کشور و حفظ دستاوردهای صلح آمیز هسته‌ای از خطوط قرمز مذاکرات است، تصریح کرد: در مقابل دشمنی که دائماً زیاده‌خواهی می‌کند، عقب‌نشینی خطاست و هیچکس حق عقب‌نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد.

آملی لاریجانی  با اشاره به اظهارات مقامات اروپایی و آمریکایی مبنی بر اینکه ایران حق غنی‌سازی اورانیوم را ندارد، گفت: مقام معظم رهبری در پاسخ به این ادعا فرمودند: «به شما چه ربطی دارد.» ملت رشید و مستقل ایران به نحو صلح آمیز از انرژی هسته‌ای استفاده می‌کند و با تلاش دانشمندان خود و در مسیر اقتدار ملی برای استفاده از انرژی هسته‌ای گام برمی‌دارد و منتظر دستور کسی نیست.

وی با بیان اینکه ادعاهای آمریکا در این زمینه کاملاً برخلاف منطق، موازین عقلی، حقوقی و شرعی و فقط از باب قلدری است، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود دلایل لزوم استقلال در غنی‌سازی را بیان فرمودند.

آملی لاریجانی گفت: وزیر امور خارجه نیز باید با اقتدار و صلابت از این دستاورد ملت ایران دفاع کند و با تهدیدات بی‌معنا، غیرمنطقی و پوچ دشمنان، ذره‌ای عقب‌نشینی در مذاکرات نداشته باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت