سخنگوی دولت: اسرار نظامی و هسته‌ای اسرائیل در دستان ماست!

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در اظهاراتی تاکید کرد که آمریکا حق ندارد بگوید که ما چه چیزی را باید داشته باشیم، بلکه این ما هستیم که به منظور دستیابی به هرچیزی که منافع ملی ما را تامین کند، تلاش می‌کنیم.
کد خبر: ۱۳۱۰۹۷۴
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱ 11 June 2025
|
1767 بازدید
|
۲

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در اظهاراتی تاکید کرد که آمریکا حق ندارد بگوید که ما چه چیزی را باید داشته باشیم، بلکه این ما هستیم که به منظور دستیابی به هرچیزی که منافع ملی ما را تامین کند، تلاش می‌کنیم.
 
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ مهاجرانی تصریح کرد: مایل هستیم تا مذاکرات به لغو تحریم‌ها و اعتراف به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ما بینجامد.
 
سخنگوی دولت گفت: ما گام‌های خود را براساس منافع ملی برمی‌داریم و همه گزینه‌ها را روی میز داریم.
 
وی افزود: امیدواریم که کشورهای اروپایی مواضع منطقی درپیش بگیرند و از مواضع خصمانه خودداری کنند.
 
مهاجرانی ادامه داد: (رژیم) اسرائیل از هیچ تلاشی برای سنگ اندازی در مسیر مذاکرات کوتاهی نمی‌کند و ما از ابتدا این موضوع را به اطلاع آمریکایی‌ها رسانده‌ایم.
 
سخنگوی دولت افزود: رژیم صهیونیستی از طریق جنایت‌های خود در جهان رسوا خواهد شد و اکنون همه اسرار نظامی و هسته‌ای آن در اختیار ما است.
 
مهاجرانی گفت: اطلاعاتی که ایران به آن دست یافته، بسیار زیاد است و نهادهای امنیتی به زودی و در زمان مناسب این اطلاعات را منتشر می‌کنند.
 
وی با تاکید براینکه جمهوری اسلامی ایران فرصت‌های سرمایه گذاری زیادی در بخش‌های مختلف دارد، تاکید کرد: از سرمایه گذاران استقبال می‌کنیم و البته شرایط و قوانین ویژه‌ای در این باره داریم.
 
سخنگوی دولت ادامه داد: برای انجام توافق و گشایش اقتصادی آمادگی و همچنین در صورت شکست مذاکرات و افزایش تحریم‌ها نیز برنامه داریم.
 
مهاجرانی تاکید کرد: در همه زمینه‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی آمادگی داریم و برای رویارویی با هر سناریویی نیز آمادگی کامل داریم.
 
وی با بیان اینکه راهبرد اصلی ما گفت وگو و همکاری با کشورهای همسایه است، افزود: منطقه ما همه امکانات لازم و زیرساخت‌های تبدیل شدن به قطب اقتصادی جهان را دارا است.
 
سخنگوی دولت گفت: جنگ غزه فقط جنگ با مردم غزه نیست بلکه جنگ با ارزش‌های انسانی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
آیا داشتن این مدارک باعث میشه در شورای حکام برعلیه ما قطعنامه صادر نشه؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۱
پیش خودت نگه دار
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت