آمار پلیس: فعالیت ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور!

سخنگوی فراجا از فعالیت ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور خبر داد و گفت: همه رانندگان باید از لحاظ روانشناختی نیز مورد بررسی قرار گیرند.
کد خبر: ۱۳۱۰۴۵۳
| |
1888 بازدید
|
۱
آمار پلیس: فعالیت ۱۵ میلیون راننده تاکسی اینترنتی در کشور!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون راننده در بسترهای مختلف تاکسی های اینترنتی مشغول به کار هستند که من به همه این رانندگان درستکار و صادق خسته نباشید میگویم.

وی افزود: پیشنهاد پلیس به اتحادیه این شرکت‌ها و ناوگان خودروهای اینترنتی این است که علاوه بر استعلام از پلیس، به صورت منظم قبل از به کارگیری رانندگان حتماً وضعیت روانشناختی، روح و روانی و ابعاد شخصیتی افرادی که قصد دارند به عنوان راننده استفاده کنند را  مشخص و معین کنند.

سخنگوی فراجا ادامه داد: در واقع سازمان روانشناسی کشور و حتی خود پلیس آمادگی همکاری جهت انجام مایعات روانشناسی افراد را در مراکز مشاوره فراجا در سراسر کشور را دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
عالیه
کاش مشکلات اقتصاد کمتر می شد تا آرامش بیشتر بشه
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت