واکنش به انتقاد تند نماینده مجلس علیه لیست قلعه‌نویی

تیم ملی فوتبال ایران نسبت به صحبت های علی خضریان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۳۰۹۵۵۵
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴ 03 June 2025
|
4911 بازدید
|
۱

واکنش به انتقاد تند نماینده مجلس علیه لیست قلعه‌نویی

کادر فنی تیم ملی همواره از شفاف‌سازی استقبال کرده و از تمامی کارشناسان، علاقه‌مندان و حتی افراد غیرفنی—از جمله این نماینده مجلس—دعوت می‌کند تا با حضور در مرکز ملی فوتبال، از نزدیک شاهد تلاش شبانه‌روزی مربیان و فرایند دقیق انتخاب بازیکنان باشند.

به گزارش تابناک به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در پی اظهارات اخیر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تیم ملی فوتبال با هدف تنویر افکار عمومی اعلام می‌دارد:

«انتخاب بازیکنان تیم ملی صرفاً با نظر مستقیم و مسئولیت کامل سرمربی محترم تیم ملی، جناب آقای امیر قلعه‌نویی، انجام می‌شود. این انتخاب‌ها در راستای منافع ملی و با هدف کسب بهترین نتایج برای فوتبال ایران صورت گرفته و ثمره آن، صعود زودهنگام به جام جهانی در کنار تیم قدرتمند ژاپن است؛ موفقیتی که خود گواهی روشن بر درستی مسیر فنی طی‌شده توسط تیم ملی است.

کادر فنی تیم ملی همواره از شفاف‌سازی استقبال کرده و از تمامی کارشناسان، علاقه‌مندان و حتی افراد غیرفنی—از جمله این نماینده مجلس—دعوت می‌کند تا با حضور در مرکز ملی فوتبال، از نزدیک شاهد تلاش شبانه‌روزی مربیان و فرایند دقیق انتخاب بازیکنان باشند.

جناب آقای قلعه‌نویی بارها تأکید کرده‌اند که تمامی مسئولیت‌های فنی و انتخاب بازیکنان بر عهده ایشان است. نتایج به‌دست‌آمده در ۲۷ ماه گذشته، از جمله صعود ۶ پله‌ای در رده‌بندی فیفا و قرار گرفتن در جایگاه هجدهم تیم‌های ملی جهان، مهر تأییدی بر عملکرد موفق و انتخاب‌های فنی سرمربی ایرانی تیم ملی است.

در پایان، تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی کامل خود را برای هرگونه شفاف‌سازی، همفکری و همراهی جهت تداوم مسیر موفقیت و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در سایه هدایت سرمربی ایرانی خود اعلام می‌دارد.»

به گزارش تابناک، امروز نقل قولی از علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس منتشر شد مبنی بر اینکه «یک کارگزار خاص در شبکه تصمیم‌گیری دعوت بازیکنان به اردوی تیم ملی فوتبال نفوذ دارد». او خواهان ورود فوری وزیر ورزش به این مسئله شده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
اون نماینده تو کار خودش که رسیدگی به معاش است تلاشی ندارد بهتر تو کار خودش دخالت کند نه کاری که بهش ربط نداره و بخواد فرافکنیدکند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت