میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گروگانگیری مرگبار در لنگرود

فرمانده انتظامی لنگرود گفت: گروگانگیری در لنگرود با مرگ گروگانگیر خاتمه یافت.
کد خبر: ۱۳۰۹۰۸۴
| |
3025 بازدید

گروگانگیری مرگبار در لنگرود

به گزارش تابناک به نقل از سایت جنایی، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی در تشریح این خبر گفت: در ساعت 13 و 30 دقیقه روز گذشته در پی اعلام یک فقره آتش سوزی عمدی و گروگانگیری در شهرستان لنگرود ماموران انتظامی به همراه ماموران آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه با حضور ماموران در محل مشخص شد که مردی  55 ساله به علت اختلافات خانوادگی قبلی، همسرش را در خانه ویلایی حبس و مبادرت به حریق عمدی منزل کرده است، افزود: ماموران آتش نشانی قصد اطفا حریق را داشتند که فرد گروگانگیر با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران آتش نشانی کرد که یکی از ماموران و دو نفر ازآتش نشانان مجروح شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود تصریح کرد: برای پیشگیری از ادامه تیراندازی و صدمه به گروگان و سایر افراد حاضر در محل، ماموران پلیس با تیراندازی متقابل فرد گروگانگیر را زمینگیر و گروگان را آزاد کردند و آتش نیز توسط آتش نشانی مهار و از سرایت آن به سایر مناطق جلوگیری شد.

این مقام انتظامی اعلام کرد: مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل شدند و فرد گروگانگیر در بیمارستان جان‌باخت اما حال سایر مصدومان رضایت بخش است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت