عربستان به دست و پای رونالدو افتاد

مقامات سعودی برای ممانعت از رفتن دارنده ۵ توپ طلای بهترین بازیکن دنیا از این کشور دست به هر کاری می‌زنند.
کد خبر: ۱۳۰۸۵۶۴
|
۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲ 30 May 2025
|
3456 بازدید
|
۱

آینده کریستیانو رونالدو، اسطوره پرتغالی در ۲۴ ساعت گذشته به خبر اول رسانه‌های عربستان و جهان تبدیل شده و امروز(جمعه) نشریه الشرق الاوسط از بسیج مقامات بلندمرتبه سعودی برای انصراف رونالدو از ترک لیگ عربستان خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ رونالدو با دستمزد سالیانه ۲۰۰ میلیون یورو پردرآمدترین فوتبالیست دنیاست و مشهورترین چهره‌ای است که در لیگ این کشور بازی می‌کند.

اسطوره پرتغالی تصمیم خود را برای جدایی از النصر بعد از ۲ سال ناموفق در کسب جام، گرفته است.رایزنی‌ها برای نگه داشتن رونالدو در لیگ عربستان به سطح اول مقامات سعودی رسیده و تلاش‌ها برای نگه داشتن دارنده ۵ توپ طلای بهترین بازیکن دنیاست.

نشریه عربستانی می‌نویسد که مسئولان باشگاه الهلال برای جذب رونالدو از تیم رقیب از صندوق سرمایه‌گذاری سعودی ۴۰۰ میلیون دلاری بودجه درخواست کردند.براساس گزارش الشرق الاوسط، مسئولان صندوق سرمایه‌گذاری سعودی درحال انجام مذاکرات فشرده‌ با رونالدو هستند تا این اسطوره را برای ماندن در لیگ عربستان در ترکیب الهلال یا الاهلی، قهرمان آسیا به هر نحوی راضی کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
وافعا دنیا جای مسخره ای شده. از فوتبالیستها در دنیا بت ساختن با دستمزدهای نجومی که توجیه عقلانی نداره
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت