جلیلی: باید به افغانستان تراکتور داد نه تانک

دبیر شورای‌عالی امنیّت ملّی گفت: برای رفاه و امنیت مردم افغانستان باید تراکتور به این کشور فرستاده شود نه تانک و افزود، نیروهای خارجی نباید مصالح مردم افغانستان را فدای منافع و اهداف سیاسی خود نمایند.
کد خبر: ۱۳۰۸۱۱
|
۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۶ 14 November 2010
|
3494 بازدید
جلیلی در دیدار با زلمی رسول گفت: نیروهای خارجی به جای منافع مردم افغانستان، مصالح خود را دنبال می‌کنند.

به گزارش «تابناک»، زلمی رسول وزیر امورخارجه افغانستان عصر امروز با سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیّت ملّی دیدار و گفتگو کرد.

سعید جلیلی در این دیدار اظهار داشت: مردم افغانستان در طول تاریخ نشان داده‌اند با قدرت از عزت و استقلال خود دفاع می‌کنند.

دبیر شورای‌عالی امنیّت ملّی گفت: برای رفاه و امنیت مردم افغانستان باید تراکتور به این کشور فرستاده شود نه تانک و افزود، نیروهای خارجی نباید مصالح مردم افغانستان را فدای منافع و اهداف سیاسی خود نمایند.

جلیلی چند برابر شدن تولید مواد مخدر در افغانستان را نشانه ناتوانی نیروهای خارجی در تحقق شعارهای ادعایی دانست.

دبیر شورای‌عالی امنیّت ملّی با اشاره به سابقه تاریخی مناسبات دوستانه دو کشور بر تعمیق و توسعه روابط در ابعاد مختلف تاکید کرد.

وزیر امور خارجه افغانستان نیز با اشاره به سوابق مثبت از همکاری‌های صورت گرفته در مسائل مختلف میان دو کشور، خواستار حضور پررنگ‌تر ایران در ایجاد امنیت و ثبات در افغانستان و همکاری‌های فی‌مابین گردید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت