پزشکیان: راهکارهای روشنی برای رفع مشکلات وجود دارد

رئیس جمهور گفت: راهکارهای روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم.
کد خبر: ۱۳۰۷۴۹۱
|
۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸ 24 May 2025
|
586 بازدید
|
۹

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان عصر امروز (شنبه) در همایش «خلاقیت و نوآوری در مهندسی دفاع مقدس» که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی و نیز سالروز فتح خرمشهر، با مرور خاطراتی از دوران جوانی خود، بر ضرورت بازگشت به روحیه ایثار و باورمندی آن روزها تأکید کرد و گفت: همواره بر این باور بوده‌ام و بارها تکرار کرده‌ام که امکان ندارد با این همه علم، امکانات و فرصت‌هایی که در اختیار داریم، اگر اراده کنیم، نتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم. آن زمان که جوان بودیم، نه سواد زیادی داشتیم، نه پولی در اختیارمان بود و نه پشتیبانی گسترده‌ای؛ اما دوستانی بودند که با خلاقیت، اقداماتی کردند که در تصور بسیاری نمی‌گنجید.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز کشور با پیچیدگی‌ها و چالش‌های بیشتری نسبت به دوران دفاع مقدس مواجه است، اظهار داشت: قطعا امروز از جایگاه قوی‌تر و امکانات بسیار بیشتری برخورداریم و اگر نتوانیم با این جایگاه و امکانات، بر مشکلات غلبه کنیم، فردا پاسخ شهدایی را که با خلوص جان خود را تقدیم کردند، چگونه خواهیم داد؟

پزشکیان با اشاره به برخی نارسایی‌ها از جمله ناترازی‌ها، افزود: معتقدم اگر باور درونی باشد و علم در خدمت آن باور قرار گیرد، محال است نتوانیم مسائل را حل کنیم. هیچ گرفتاری‌ای نیست که بر آن چیره نشویم، به شرط آنکه عشق به مردم، به این خاک، و به این سرزمین در وجود ما زنده باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز برخی برای مقام و موقعیت معامله می‌کنند، در حالی‌ که در دوران دفاع مقدس، معامله‌ها با عشق، ایمان، باور و برای مردم بود و در میدان عمل نمود داشت، تصریح کرد: در دفاع مقدس عراق با تمام پشتیبانی‌های جهانی به میدان آمده بود تا ما را از پا درآورد، اما نتوانست؛ چرا که پشت این کشور، جوانانی ایستاده بودند که با تمام وجود، خالصانه برای دفاع از خاک خود تلاش می‌کردند.

پزشکیان با اشاره به آمادگی سرپرست دانشگاه تهران برای به میدان آوردن ظرفیت دانشگاه برای کمک به دولت، تصریح کرد: این گوی و این میدان، ما می‌توانیم، به شرطی که از اتاق‌ها بیرون بیاییم و نه فقط با تحقیق و پژوهش، بلکه در میدان عمل حاضر شویم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز راهکارهای روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم، اظهار داشت‌: آنان که علم دارند و دل در گرو مردم نهاده‌اند، می‌توانند این کشور را از بحران‌ها عبور دهند. ما آماده‌ایم دانشگاه وارد میدان شود و آماده همکاری با شما هستیم.

وی با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور، گفت: امروز اگر شما جوانان برای این کشور به میدان بیایید، تمام مشکلاتی که برای ما ایجاد کرده‌اند، قابل حل است و امیدوارم با آن عشق و باوری که در شما هست، بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

رئیس جمهور در پایان، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان همایش، با بیان اینکه رفتار امروز ما با سیره شهدا فاصله دارد و این فاصله باید کاسته شود، تصریح کرد: زنده نگه‌داشتن یاد شهدا ارزشمند است، اما مهم‌تر آن است که راه آنان را ادامه دهیم و مهم‌تر از یادآوری، این است که مردم این سرزمین را از فقر، بی‌عدالتی و ناترازی‌های موجود نجات دهیم. ما با کمک شما می‌توانیم و اگر علم و آگاهی، با درد و عشق توأم باشد، هیچ غیر ممکنی در برابر آن تاب مقاومت ندارد. باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم؛ و این کار، شدنی است.

در این مراسم با رئیس جمهور از کتاب دینامیک بهروز روایتگر زندگی شهید بهروز پروشریفی از مهندسان دوران دفاع مقدس رونمایی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
خرف نزن عمل کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
سیمان قیمت جهانی 1 دلار
قیمت در ایران 390 هزار تومن
بسم الله با دلار آزاد هم حساب کنی میشه 82 هزار تومن
دوا کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
یک سال گذشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
عزیز توی این چند ساله که در همه مسئولیت‌ها بودی هنوز درد مردم را نفهمیدی؟ عجب! تا بیای درد را بفهمی، عمر مردم تمام شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
بله راهکارهاتون را داریم می ببینیم. برنج ۲۵۰ هزار تومانی و گوشت یک میلیونی و ...
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
با رای مردم به میدان امدی دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
در تو خیری نمی بینم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
شما امکانات اولیه رو‌بده فعلا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
درد ما تورم هست
درد ما نبود امنیت مالی هست
بفرمائید حل کنید
به تورمی که خود شما بوجود آوردید مالیات هم میگیرید
ارزش افزوده بابت تورم ؟!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت