عکس العمل تازه کاخ سفید به مذاکرات / کد مهم عراقچی پس از دور پنجم مذاکرات / ناگفته‌های باقر از ابراهیم / تصاویر جاسوس ایران از اتاق نخست وزیر سابق اسرائیل!

در بیست و چهار ساعت اخیر پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و مواضع طرفین بیش از پیش توجهات را به خود جلب کرده بود؛ مذاکراتی که خوشبینانه به پایان رسید
کد خبر: ۱۳۰۷۳۱۲
|
۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵ 23 May 2025
|
8313 بازدید
|
۱

عکس العمل تازه کاخ سفید به مذاکرات / کد مهم عراقچی پس از دور پنجم مذاکرات
در بیست و چهار ساعت اخیر پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و مواضع طرفین بیش از پیش توجهات را به خود جلب کرده بود؛ مذاکراتی که خوشبینانه به پایان رسید

به گزارش تابناک، بسته ویدیویی تابناک، مروری بر مهم‌ترین و پرمخاطب ترین ویدیوهایی بیست و چهار ساعت اخیر تابناک دارد که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. در بسته امروز می‌بینید:

 

 

عکس العمل تازه کاخ سفید به مذاکرات

 

با وجود افزایش اختلاف‌ها و شفاف شدن موضع ایران و آمریکا درباره غنی سازی در ایران، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری گفت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده به مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خوشبین است و معتقد است که در مسیر درستی حرکت می‌کند. روایت سخنگوی کاخ سفید درباره احساس ترامپ به مذاکرات را می‌بینید و می‌شنوید. 

 

 

کد مهم عراقچی پس از دور پنجم مذاکرات

 

عباس عراقچی پس از دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا در رم، تاکید کرد: «قرار است دو طرف دیدگاه‌های خود را نسبت به پیشنهادها و راهکارهای مطرح‌شده ارائه دهند و پس از آن، دور بعدی مذاکرات برنامه‌ریزی و اجرا شود. امید می‌رود که در صورت توجه پایتخت‌ها به این راهکارها، در دور بعدی امکان ورود به جزئیات فراهم شود.» سخنان عراقچی به منزله تصمیم گیری سیاسی در پایتخت‌ها و بالاتر از سطح مذاکره کنندگان است و دونالد ترامپ حالا باید تصمیم سیاسی بگیرد و مواضعش را تعدیل کند. عراقچی در ادامه موضع مثبتی نسبت به مذاکرات گرفت و گفت: «مذاکرات به‌مراتب پیچیده‌تر از آن هستند که بتوان در دو یا سه جلسه به نتیجه نهایی رسید. اما همین که اکنون گفت‌وگوها در مسیر معقولی قرار گرفته‌اند، خود نشانه‌ای از پیشرفت است. با توجه به برداشت روشن‌تری که اکنون از مواضع جمهوری اسلامی ایران در طرف مقابل وجود دارد، امیدواریم در یکی دو جلسه آینده بتوان به راهکارهایی دست یافت که زمینه‌ساز پیشرفت مذاکرات باشد.» سخنان کامل عراقچی را می‌بینید و می‌شنوید. 

 


ناگفته‌های محمدباقر قالیباف درباره شهید رئیسی

 

محمدباقر قالیباف در گفت و گویی درباره همکاری با شهید رئیسی و ارتباطش با رئیس جمهور شهید ناگفته‌های جالبی را مطرح کرد. نسخه کامل گفت و گو را در تابناک می‌بینید. 

 

 

تصاویر جاسوس ایران از اتاق نخست وزیر سابق اسرائیل!

 

شبکه افق تصاویری که جاسوسی دستگاه‌های امنیتی ایران در فلسطین اشغالی از محل بستری نفتالی بنت نخست وزیر پیشین اسرائیل گرفته و به صورت لایو فرستاده را منتشر کرد. روش جذب این جاسوس تصاویر را می‌بینید.

 


علی مطهری: اختیار رفع فیلترینگ دست رئیس‌جمهور است

 

علی مطهری در گفت‌وگوی اختصاصی با تابناک متذکر شد که رییس جمهور مسعود پزشکیان می‌تواند با صدور یک نامه حکم درباره فیلترینگ را باطل کند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
این چطور مذاکراتی است که در تمام پنج جلسه بحث بر سر میزان غنی سازي است وهیچ خبری در خصوص آزاد شدن پولهای بلوکه شده ورفع تحریمها وغرامتهای ایران در میان نیست وهمچنین تعهدات دو طرف در رابطه با تعهدات وضمانتها مطرح نمیشود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت