عراقچی حرف آخر ایران را زد / جزئیات ادعایی تحرکات خصمانه اسرائیلی علیه ایران / انگشت اتهام حسن به سمت محمود / روایت تازه از لحظه کشف پیکر شهید رئیسی

در شبانه روزی که پشت سر گذاشتیم، پاسخ تازه عباس عراقچی به زیادی خواهی آمریکا در کنار ادعاها درباره تحرکات خصمانه رژیم اسرائیل بیش از دیگر خبرها مورد توجه قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۰۷۰۲۵
|
۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۷ 21 May 2025
|
1753 بازدید

عراقچی حرف آخر ایران را زد /

در شبانه روزی که پشت سر گذاشتیم، پاسخ تازه عباس عراقچی به زیادی خواهی آمریکا در کنار ادعاها درباره تحرکات خصمانه رژیم اسرائیل بیش از دیگر خبرها مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش تابناک، بسته ویدیویی تابناک، مروری بر مهم‌ترین و پرمخاطب ترین ویدیوهایی بیست و چهار ساعت اخیر تابناک دارد که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. در بسته امروز می‌بینید:

 

 

عراقچی حرف آخر ایران را زد

 

سید عباس عراقچی وزیرامورخارجه کشورمان در واکنش به اظهارات تازه مارکو روبیو وزیر امورخارجه آمریکا در جلسه استماع کنگره گفت: «غنی‌سازی چه با توافق چه بی‌توافق ادامه می‌یابد... در مقابل زیاده‌خواهی‌ها در میز مذاکره مقابله می‌کنیم، اما هیچگاه هم دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم... هنوز داریم بررسی می‌کنیم که در آن تاریخ و محل می‌تواند مذاکرات سودمندی شکل بگیرد یا خیر...» اظهارات کامل عراقچی را می‌بینید و می‌شنوید.

 

 

جزئیات ادعایی تحرکات خصمانه اسرائیلی علیه ایران

 

بر اساس اطلاعات جدیدی که مقام‌های آمریکایی تأیید کرده‌اند و متکی بر شنود نظامی رژیم صهیونیستی، اسرائیل در حال آماده‌سازی برای حمله احتمالی به تأسیسات هسته‌ای ایران است. این اقدام می‌تواند شکافی جدی میان سیاست‌های اسرائیل و دولت ترامپ ایجاد کند. ایران پیش‌تر هشدار داده در صورت حمله به تاسیسات اتمی، دست به اقدام متقابل خواهد زد. در این میان، جمیل جعفر، بنیان‌گذار مؤسسه امنیت ملی در دانشگاه جورج میسون، و سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پیشین پنتاگون، به همراه نماینده کنگره، رو کانا، به بررسی پیامدهای این سناریو پرداخته‌اند. گزارش جدید سی ان ان که می‌تواند با هدف ایجاد بازی پلیس خوب و پلیس بد به جهت واداشتن ایران به عقب نشینی از حق غنی سازی هسته‌ای در خاک ایران است را با ترجمه اختصاصی تابناک می‌بینید و می‌شنوید. 

 

انگشت اتهام حسن به سمت محمود

 

حسن روحانی که به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی مسئول پرونده هسته‌ای بود، در سخنانی بحران هسته‌ای را متوجه دولت احمدی نژاد کرد و گفت: «در سال ۸۴ ما می‌توانستیم مسأله هسته‌ای را تمام کنیم اما نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 84 سرنوشت هسته‌ای ما را تغییر داد. ما برای حل نهایی مسأله هسته‌ای سه راه پیدا کرده بودیم...» اظهارات کامل روحانی را می‌بینید و می‌شنوید. 

 

روایت تازه از لحظه کشف پیکر شهید رئیسی

 

روایت تازه از لحظه کشف پیکر شهید رئیسی توسط چند تن از بومی‌ها را می‌بینید و می‌شنوید. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت