خبر اردوغان از کشف ذخایر گازی جدید در دریای سیاه

رئیس جمهور ترکیه از کشف ذخایر گازی جدیدی در دریای سیاه به میزان ۷۵ میلیارد متر مکعب خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۶۰۹۰
| |
1828 بازدید
خبر اردوغان از کشف ذخایر گازی جدید در دریای سیاه

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که کشورش ذخایر گاز طبیعی جدیدی به میزان ۷۵ میلیارد متر مکعب را در دریای سیاه کشف کرده است.

رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود در افتتاحیه بیمارستان آموزشی و تحقیقاتی استانبول در این خصوص گفت: ما یک ذخیره گاز طبیعی جدید به میزان ۷۵ میلیارد متر مکعب را در این میدان کشف کرده‌ایم. با این مقدار می‌توانیم تقریباً ۳.۵ سال به تنهایی نیاز گاز بخش مسکونی مان را تامین کنیم.

رجب طیب اردوغان افزود: کار ما در چاه گوک تپه -۳ (در دریای سیاه) که از ۲۷ مارس با کشتی حفاری نسل هفتم مان آغاز شد، دیروز به پایان رسید.

اردوغان بر تعهد آنکارا به استقلال انرژی تاکید کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت