ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قهرمان المپیک، بلغارستان را با قهر ترک کرد!

قهرمان المپیک پاریس اعلام کرد دیگر برای بلغارستان کشتی نخواهد گرفت.
کد خبر: ۱۳۰۵۴۳۱
| |
4054 بازدید
قهرمان المپیک، بلغارستان را با قهر ترک کرد!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ادامه درگیری رییس فدراسیون کشتی بلغارستان با سمن نوویکوف باعث شد تا قهرمان المپیک در درسته ۸۷ کیلوگرم فرنگی کناره‌گیری‌اش را از تیم ملی بلغارستان اعلام کند. 

سمن نوویکوف در فینال المپیک پاریس توانست ۷ بر صفر علیرضا مهمدی کشتی‌گیر ایذه‌ای ایران را شکست دهد و مدال طلا را به دست بیاورد. 

این کشتی گیر اوکراینی‌الاصل که برای بلغارستان کشتی می‌گیرد، در شبکه‌های اجتماعی نوشت که از خانه نظاره‌گر اتفاقات خواهد بود و از تیم ملی بلغارستان کنار می‌رود. 

خانم استانکا زلاتوا رییس فدراسیون کشتی بلغارستان در واکنش به حواشی ایجاد شده و غیبت کشتی گیران بلغارستانی در اردوی تیم ملی گفت: «اینها هر جا که می‌خواهند تمرین کنند اما قهرمانی جهان و اروپا را فراموش کنند.»

زلاتوا در مورد چند تن از اعضای تیم ملی کشتی فرنگی بلغارستان که نمی‌خواهند تحت رهبری استویان دوبرو تمرین کنند و خواستار  حضور سوسلان فارنیف داغستانی هستند، گفت:  آنها افراد بزرگ و معقولی هستند و می‌توانند هر کجا که می‌خواهند و با هر کسی که می‌خواهند تمرین کنند اما حق شرکت در مسابقات قهرمانی جهان و اروپا را ندارند. من با هیچ کس مشکلی ندارم.

نوویکوف نیز در فیسبوک نوشت: بنابراین، اگر تصمیم شما این است، من از خانه اتفاقات را تماشا خواهم کرد و کنار می‌کشم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار