امکان همه گیری دوباره کرونا وجود دارد؟!

عضو کمیسیون بهداشت مجلس اعلام کرد که نامه اخیر وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صادر شده است و به هیچ وجه نشان‌دهنده شیوع گسترده این ویروس در کشور نیست.
کد خبر: ۱۳۰۴۹۲۴
|
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ 12 May 2025
|
435 بازدید

نامه وزارت بهداشت نشاندهنده شیوع کرونا در کشور نیست

محمد رسول شیخی زاده؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی تابناک در ارتباط با نامه معاون بهداشت وزارت بهداشت، خطاب به دانشگاه‌های علوم پزشکی، درباره روند صعودی ابتلا به ویروس کرونا و تداوم گردش ویروس‌های تنفسی در کشور و لزوم اقدامات مراقبتی در این باره، اظهار کرد: نامه اخیر وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صادر شده است و به هیچ وجه نشان‌دهنده شیوع گسترده این ویروس در کشور نیست.. 

وی ادامه داد: وزارت بهداشت احساس کرده اگر در این مورد پیشگیری صورت نگیرد؛ امکان همه گیری این ویروس وجود دارد. در واقع برای جلوگیری از همه گیری این ویروس با این نامه پیش دستی صورت گرفته و اعلام کرده اند که پیشگیری ها صورت بگیرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مواردی مشکوکی به کرونا وجود داشته، به همین خاطر این نامه خطاب به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است. 

شیخی زاده با اشاره به موارد مطرح شده در جلسه عصر امروز (یکشنبه 21 اردیبهشت ماه) در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در جلسه کمیسیون موضوع جهاد دانشگاهی مطرح شد.

وی اضافه کرد: همچنین لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی تحقیقات سرطان نیز مطرح شد. قرار شد این لایحه سه ماه در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مسکوت بماند تا به شکل دقیق بررسی و بعد به صحن علنی مجلس ارسال شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت