صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله به پایگاه مهم ناتو در افغانستان

طالبان بلافاصله مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد ، بمب گذاران انتحاری حمله به فرودگاه جلال آباد را ترتیب دادند.
کد خبر: ۱۳۰۴۱۹
| |
2399 بازدید

فرودگاه جلال آباد در شرق افغانستان که یک پایگاه مهم نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی "ناتو" در این کشور بشمار می رود ، امروز - شنبه - هدف حمله قرار گرفت.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه : طالبان بلافاصله مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد ، بمب گذاران انتحاری حمله به فرودگاه جلال آباد را ترتیب دادند.

بسیاری از هواپیماها ، بالگردها و هواپیماهای بدون سرنشین ارتش امریکا که در اختیار نیروهای ناتو است در این فرودگاه مستقر هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟