به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، ساخت مجموعه مستند «ایران» از سال ۱۳۸۰ در شبکه یک سیما آغاز شد و با وجود فراز و فرودهای مختلفی که طی بیش از دو دهه گذشته به خود، دیده همچنان ادامه پیدا کرده است.
در فرصتی که دست داد میزبان حسین طاهری تهیهکننده اینمجموعه بودیم و با او درباره اینمدت فعالیت در اینپروژه گپ و گفت داشتیم. طاهری مدیرکلی مرکز هنرهای نمایشی، مدیرکلی پخش شبکه جهانی جامجم، مدیریت شبکه جهانی جامجم۲، مدیرکلی پخش شبکه اول سیما، عضویت در اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران و ... را در کارنامه دارد.
قسمت اول گفتگو با طاهری چندی پیش منتشر شد که در پیوند زیر قابل دسترسی و مشاهده است:
در قسمت دوم اینگفتگو صحبتهایی درباره چگونگی تهیه قسمتهای مستند ایران در سیستان و بلوچستان، محدودیتها و چالشهای اینمجموعه و ... صحبت شد. طاهری در اینبخش به ساخت و تولید مستندهای کلاسیک درباره کشورها اشاره کرد و گفت اینگونه آثار، کتابچههای مرتب و منظمی برای معرفی کشورهایی هستند که شاید در طول زندگیمان به آنها سفر نکنیم.
اینتهیهکننده همچنین از مظلومیت برخی استانهای کشور برای بهتصویرکشیدهشدن یا چاپ عکسهایشان در قالب کتاب صحبت کرد و گفت گردشگرهای ایرانی و خارجی، عموما از یک الگوی تکراری استفاده میکنند و درباره گردشگری در ایران عموما چند اسم تکراری مثل تهران، شیراز و اصفهان را میشناسند. در حالی که آثاری مثل مستند ایران، میتوانند به معرفی بهتر و موثر استانهای مغفول و کمتر دیده شده کشورمان بیانجامند.
دومینبخش از گفتگو با حسین طاهری در پایین میآيد؛
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.