اردوغان: حمله به کشتی کمک‌های بشردوستانه برای غزه، «راهزنی» بود

رئیس جمهور ترکیه حمله رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه را «راهزنی» خواند.
کد خبر: ۱۳۰۳۴۴۸
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶ 04 May 2025
|
482 بازدید
|
۱

 

اردوغان: حمله به کشتی کمک‌های بشردوستانه برای غزه، «راهزنی» بود

به گزارش تابناک به نقل از قدس آنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه حمله پهپادی اخیر به کشتی‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه را «دزدی دریایی» و «راهزنی» خواند.

اردوغان با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت که جهان «قطعا از اسرائیل بزرگ‌تر است و باید آتشی را که اسرائیل در منطقه روشن کرده است، خاموش کند.»

وی که در جریان سفر به قبرس شمالی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ارتکاب این حمله، راهزنی و دزدی‌دریایی محض است. اسرائیل دست به قتل عام می‌زند و جهان سکوت می‌کند. آنها برابر چشمان ما نسل‌کشی می‌کنند و جهان ساکت است.

رئیس جمهور روسیه افزود: اسرائیلی‌ها پس از آنکه با بمب و موشک نتوانستند کاری از پیش ببرند، قصد دارند تا با بریدن دسترسی فلسطینی‌ها به غذا و دارو، آنها را شکست دهند.

اردوغان مدعی شد: ما از نزدیک اقدامات یا برنامه‌های اسرائیل را در مورد ترکیه دنبال می‌کنیم. اسرائیل از به آتش کشیدن منطقه دریغ نمی‌کند و از قدرت ترکیه در منطقه نیز بسیار نگران است. اسرائیل بزرگ‌ترین تهدید علیه قوانین بین‌المللی و نقض آنها برایش تبدیل به عادت شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
مردک نان به نرخ روز خور
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت