آمپول معروف برای لاغری خطرناک اعلام شد

سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به عرضه غیرقانونی آمپول «مونجارو»، اعلام کرد این آمپول در فهرست رسمی داروهای مجاز کشور ثبت نشده و مصرف آن می تواند عوارض جبران ناپذیری داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۰۳۳۲۷
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸ 04 May 2025
|
1102 بازدید

آمپول معروف برای لاغری خطرناک اعلام شد

به گزارش تابناک به نقل از ایفدانا، سازمان غذا و دارو اعلام کرد: پیرو گزارش‌ها آمپول مونجارو (Mounjaro) با نام ژنریک «تیرزپاتاید» که به صورت قاچاق از کشور‌های مختلف وارد کشور می‌شود، فاقد هرگونه مجوز رسمی از این سازمان است و در فهرست دارو‌های مجاز کشور به ثبت نرسیده است.

در این اطلاعیه آمده است: متأسفانه گزارش‌ها حاکی از افزایش تقاضا برای این فرآورده قاچاق است که موجب شکل‌گیری تجارت سیاه برخی افراد و مراکز فاقد صلاحیت در حوزه سلامت شده است. این روند نگران‌کننده، بستری برای تجویز‌های غیرضروری و مصرف خودسرانه این دارو توسط سودجویان فراهم کرده است.

سازمان غذا و دارو با تأکید بر حساسیت بالای این دارو نسبت به شرایط نگهداری، به‌ویژه ضرورت رعایت دقیق زنجیره سرد، هشدار داد: عدم رعایت شرایط نگهداری می‌تواند منجر به کاهش اثربخشی و بروز خطرات جدی برای مصرف‌کننده شود. همچنین، عرضه انواع تقلبی این فرآورده با بسته‌بندی مشابه و قیمت‌های گزاف تا ۵۰ میلیون تومان برای هر قلم در ماه، از دیگر نگرانی‌های جدی در این خصوص است.

از عموم مردم درخواست می‌شود به منظور مدیریت و کاهش وزن، صرفاً به پزشکان متخصص و مجاز مراجعه کنند و از مصرف هرگونه دارو یا فرآورده‌ای که خارج از شبکه رسمی و بدون تأیید سازمان غذا و دارو عرضه می‌شود، به طور جدی خودداری نمایند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت