آزادی‌خواه در گفت‌وگو با تابناک:

رئیس‌جمهور سریع‌تر گزینه نهایی وزارت اقتصاد را معرفی کند

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس‌جمهور محترم انتظار می‌رود که با قید فوریت، گزینه نهایی وزارت اقتصاد را معرفی کند تا روند بررسی و رأی اعتماد آن در مجلس آغاز شود.
کد خبر: ۱۳۰۳۱۶۱
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵ 03 May 2025
|
7165 بازدید
|
۷

احد آزادی‌خواه نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی تابناک با انتقاد از تأخیر دولت در معرفی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی، تأکید کرد: پس از استیضاح وزیر سابق اقتصاد، انتظار طبیعی این بود که دولت در کوتاه‌ترین زمان ممکن فرد جایگزین را به مجلس معرفی کند. در شرایط حساس اقتصادی و معیشتی کشور، ناقص بودن تیم اقتصادی دولت به هیچ‌وجه به صلاح نیست.

وی افزود: وزارت اقتصاد جایگاهی کلیدی دارد و حوزه‌هایی مانند نظام مالیاتی، گمرک، اموال تملیکی و بانک‌های عامل را در بر می‌گیرد. بی‌سرپرست ماندن وزارتخانه‌ای مانند امور اقتصادی و دارایی یا استمرار وضعیت سرپرستی، می‌تواند آسیب‌های جدی به کشور وارد کند. البته انصافاً باید از عملکرد مناسب و مدیریت شایسته آقای اکرمی، سرپرست فعلی وزارت اقتصاد، قدردانی کرد، اما این موضوع از ضرورت تسریع در معرفی وزیر پیشنهادی نمی‌کاهد.

ملاک مجلس برای رأی اعتماد به وزیر اقتصاد 

آزادی‌خواه با تأکید بر اینکه دولت باید تأخیر در معرفی گزینه پیشنهادی وزارت امور اقتصادی و دارایی را هرچه سریع‌تر جبران کند، گفت: از رئیس‌جمهور محترم انتظار می‌رود که با قید فوریت، گزینه نهایی خود را معرفی کند تا روند بررسی و رأی اعتماد در مجلس آغاز شود و کشور بیش از این دچار بلاتکلیفی در این حوزه حساس نباشد.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: برای مجلس شورای اسلامی، معیارهایی چون کارآمدی، تخصص، تعهد، ولایت‌پذیری و تلاش برای تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی در بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ملاک است. چنانچه فرد پیشنهادی این ویژگی‌ها را داشته باشد، مجلس قطعاً به او رأی اعتماد خواهد داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
اگر نماینده ها نگران بی وزیری هستند، همان وزیر را نباید استیضاح الکی می کردن. خود نماینده ها هستند که باید استعفا بدن یا منحل بشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
اقایان شما دلسوز کشور نیستید فقط از روی نابخردی عزل و نصب میکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
همان چه بهتر که نداشته باشیم و بررسی کنید و تحلیل در ان زمانهایی که در جایی کسی نداشتیم مدیریت سطوح ها را
چه عملیاتی و چه اجرایی بهتر از داشتن مدیر کار جلو رفته
ماندنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
موقع استیضاح کشور تو شرایط حساس اقتصادی و معیشتی نبود که شما عزلش کردید!!!؟
حالا یادت اومده که کشور در شرایط حساس هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
وزیر اقتصاد نداریم دلار و طلا ارزان تره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
همتی خوب رفت توانایی نداشت کنترل دلار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
چقدر عجله داربد وقت قانونی دولت برای معرفی وزیر سه ماه است مطمئن باشید از قماش شما آقای حسینی نیست ایشان اگر کسی بود در دوران احمدی نژاد اینقدر نوسان قیمت و نابسامانی بازار نداشتیم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت