صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام ناگهانی قیمت 7 حامل‌ انرژی

بنزین شاید - حتما 400 تومانی، افزایش کمتر از 4 هزار تومانی قبوض برق برای 90 درصد مشترکان (دوماهه)، افزایش بیش از دو برابری قیمت سی ان جی و چند برابر شدن قیمت گازوئیل؛ اخبارهای مختلفی بوده که تاکنون درباره وضعیت جدید قیمت حامل های انرژی در شرایط هدفمندی یارانه‌ها اعلام شده است.
کد خبر: ۱۳۰۳۱۵
| |
44297 بازدید
|

با اتمام فاز واریز یارانه نقدی خانوار ایرانی، حالا نوبت به اصلاح قیمتها در فاز جدید اجرای هدفمندی یارانه‌ها رسید تا مردم در انتظار اعلام ناگهانی قیمتهای جدید 7 حامل انرژی باقی بمانند.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت سوت هدفمندی یارانه‌ها را احتمالا تا 10 روز دیگر به صدا درخواهد آورد تا جراحی اقتصاد ایران پس از گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شود.

این روزها هر کجا می‌روی، حرف از پرداخت یارانه نقدی و اصلاح قیمتها است، در تاکسی می‌نشینی، وارد مترو می‌شوی، به بانکها مراجعه می‌کنی، سوار اتوبوس می‌شوی، به محل کار می‌روی، همه و همه از یکدیگر می‌پرسند حالا که یارانه نقدی واریز شده است، قیمت حامل های انرژی چه میزان تغییر خواهد کرد.

با واریز یارانه نقدی استانهای تهران، البرز و سمنان، فاز دیگری از اجرای هدفمندی یارانه ها در کشور به اتمام رسید تا به مرحله نهایی برسیم.

مرحله نهایی اجرای هدفمندی یارانه ها که اصلاح قیمتها نام گرفته، احتمالا تا اول آذر ماه کلید خواهد خورد. بر اساس اعلام برخی منابع خبری، دولت قصد دارد قیمت 7 حامل انرژی را همزمان تغییر دهد. بنزین، گازوئیل، نفت سفید، نفت کوره، گاز مایع، گاز طبیعی و برق ؛ 7 حامل انرژی هستند که قیمتهای آنها به صورت همزمان تغییر خواهند یافت.

بنزین شاید - حتما 400 تومانی، افزایش کمتر از 4 هزار تومانی قبوض برق برای 90 درصد مشترکان (دوماهه)، افزایش بیش از دو برابری قیمت سی ان جی و چند برابر شدن قیمت گازوئیل؛ اخبارهای مختلفی بوده که تاکنون درباره وضعیت جدید قیمت حامل های انرژی در شرایط هدفمندی یارانه‌ها اعلام شده است.

البته براساس اعلام مسئولان دولتی، قیمت جدید حامل های انرژی به طور ناگهانی اعلام خواهد شد.درعین حال، تنها چند ساعت مانده به آغاز رسمی اصلاح قیمتها، دستور برداشت یارانه نقدی ازحسابها صادرخواهد شد؛ یارانه‌ای که برای هر نفر 40500 تومان در ماه در نظر گرفته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
بالاخره یکبار هم شده باید از یکجا شروع کرد باید به فال نیک گرفت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
با توکل بر خدا و به کوری چشم بد خواهان و دشمنان ایران ، به یاری خدا سر بلند از این جراحی بزرگ بیرون خواهیم اومد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
چه فالي بابا جان داريم دستي دستي بدبخت ميشم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
تيتر خبر درست انتخاب نشده -
فقط آدم رو گول ميزنه كه بياد خبر رو بخونه ، بعد متوجه ميشه كه سر كاري بوده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
وای به حالمان از روز اغاز هدفمندی دیگه بچه پول دارها تو خیابونها ماشین میارن ماهم باید ماشینو بفروشیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
این اعلام ناگهانی قیمتها ، آدم را یاد تیر خلاص که به زندانیان میزند میاندازد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
با سلام
مگر قرار نبود که اطلاعات متولدین بعد از سال 88 به لیست خانواده ها اضافه شود پس چرا به فرزند من که در سال 89 بدنیا آمده است یارانه داده نشده است از کجا می توان پیگیری کرد ؟؟
پاسخ ها
محسن
| Canada |
۲۲:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
اینجوری که شنیدم از آذر ماه میشه تغییر اطلاعات خانوار رو توی سامانه ای که مخصوص این کار هست ثبت کرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
هدفمند كردن يارانه ها به دستور بانك جهاني و با اجراي دولت در راستاي جبران كسري بودجه دولت دردسر بزرگي خواهد شد.
amir hosain
|
Norway
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
با اینکه من چقدر با احمدی نژاد مخالفم و ولی از این اقدام شجاعانه او که شاه کلید جهش اقتصادی و تحول در مصرف و صرفه جویی در کنج کنار همه خانه ها است به شدت حمایت میکنم و برای موفقیت این طرح دعا میکنم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
خداوندعاقبت همه را ختم به خير كند.
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
اخرش یکی باید اینکارو انجام میداد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
سلام
من یک کشاورزم هنوز برای یارانه ثبت نام نکردم کجا باید برم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟