عربستان اسم و رسم رونالدو را خراب کرد!

کارشناس فوتبال سعودی اعتراف می‌کند که اسطوره پرتغالی با انتقال به لیگ این کشور سیاه‌ترین دوران فوتبالی‌اش را تجربه می‌کند.
کد خبر: ۱۳۰۲۹۵۱
|
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰ 02 May 2025
|
2097 بازدید
|
۲

«النصر رونالدو را نابود کرد»، این اظهارات ولید الفراج، کارشناس و مجری مشهور عربستانی از ناکامی تاریخی دارنده ۵ توپ طلای بهترین بازیکن دنیا با انتقال به فوتبال این کشور است.

به گزارش تابناک به نقل از مشرق، رونالدو در مدت ۲ سال در ۱۰ تورنمنت مختلف با النصر شرکت کرده و هیچ جامی کسب نکرده است.

اسطوره پرتغالی قبل از انتقال به لیگ عربستان به همراه منچستر یونایتد، رئال مادرید و یوونتوس بزرگترین افتخارات فوتبال اروپا را کسب کرده است.

رونالدو ۲ روز پیش در نیمه نهایی لیگ نخبگان مقابل کاوازاکی ژاپن مغلوب شد و این طور ناراحتی خود را نشان داد.

کارشناس مشهور سعودی با نقد از فضای ناامیدکننده النصر می‌گوید که رونالدو کسی است که به مرد کامبک‌ها شهرت دارد ولی در فضای ناامیدکننده و شکست خورده النصر، بدترین دوران فوتبالی‌اش را تجربه می‌کند.

براساس گزارش ولید الفراج، رونالدو در ۱۰ جام مختلف با النصر برای قهرمانی جنگید ولی دست خالی ماند و فقط یک جام باشگاه‌های عربی را برد که یک جام دوستانه است و اصلا به شمار نمی‌آید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
خب بیاد ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
از رونالدوی چهل ساله بیشتر از این نمیشه انتظار داشت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت