پیامک حجاب به شماره موبایل اشخاص این بار در تهران!
سخنگوی دولت اصلاحات با انتشار پیامک حجاب برای یک شهروند تهرانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان حقوقدان اظهار نظر کنند: آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟

به گزارزش تابناک، عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات با انتشار پیامک حجاب برای یک شهروند تهرانی پرسید که آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟
وی با انتشار این تصویر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستان حقوقدان اظهار نظر کنند: آیا ستاد امر به معروف اجازه قانونی برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد را دارد؟
چه کسی اجازه دسترسی آنان را به شماره تلفن همراه اشخاص داده است؟
بگذارید مملکت آرام بماند!»

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
70 درصد مردم ایران مسلمان متعصب هستن و بی حجابی را بر نمیتابن... البته نه کم حجابی، بی حجابی منظورم
ناشناس
| ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
آلان مشکلش چیه ؟
مجوز؟
خب فردا نه همین امروز براش قانون و مجوز هم صادر میکنند برای رفع این مشکلات وقت و ایده های زیاد دارند
ورود به عرصه عمومی، توام با مسؤولیت عمومی است و کسی که این مسؤولیت را نپذیرد باید پاسخگو باشد.
پاسخگو کردن آدمهای بی مسؤولیت هم نیاز به اجازه های خاص دارد. کسی که در عرصه عمومی مسؤولیت نمی پذیرد، کسی است که حرمت اطلاعات شخصیش را در عرصه عمومی هم از دست داده است. لذا به نظرم هیچ ایرادی که ندارد، هیچ ، بلکه کار بسیار پسندیده ای هم هست.
ما پشت اداره امر به معروف و نهی از منکر بابت این اقدام پسندیده هستیم.
پاسخ ها
ایرانی
| ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





