صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترين كشتي جهان در آتش سوخت

در گزارش گارد ساحلي مكزيك آمده است كه در پي وقوع حريق در موتورخانه اين كشتي تفريحي بزرگ كه "كارناوال اسپلندرو" نام دارد، 4هزار و 500 سرنشين اين كشتي بر روي عرشه آمده و منتظر امدادگران شدند.
کد خبر: ۱۳۰۱۵۳
| |
9215 بازدید
|
۷

گارد ساحلي مكزيك از نجات معجزه‌آساي 4هزار و 500 سرنشين يكي از بزرگترين كشتي‌هاي جهان در پي وقوع آتش‌سوزي خبر داد.

به گزارش ايسنا در گزارش گارد ساحلي مكزيك آمده است كه در پي وقوع حريق در موتورخانه اين كشتي تفريحي بزرگ كه "كارناوال اسپلندرو" نام دارد، 4هزار و 500 سرنشين اين كشتي بر روي عرشه آمده و منتظر امدادگران شدند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، بر اساس گزارش شركت كشتيراني مكزيك اين كشتي مجلل در ساعت 6 به وقت محلي در حالي كه به سمت "سن ديگو" در كاليفرنياي آمريكا در حركت بود، به يكباره دچار حريق در قسمت موتورخانه شد، به طوري كه تا ساعت‌ها سرنشينان اين كشتي كه سه هزار و 299 مسافر و يك‌هزار و 167 خدمه بودند، بر روي عرشه سرگردان بوده و آب و غذا براي خوردن نداشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
حسام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
اسم این کشتی چیه؟.. سوژه مناسبیه برای فیلمسازی..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
اینکه شد 4466 نفر!!!
چرا الکی بزرگش میکنین؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
عزیر جانم - خبر الکی پلکی نده - کشتی بزرگتر و خیلی بزرگتر Oasis of the Sea است برو جونم ببین.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۰
آخرش چي شد؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟