صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حضور درویش در تمرین پرسپولیس + عکس

پیش از شروع تمرین امروز پرسپولیس، اسماعیل کارتال و رضا درویش با یکدیگر گفت‌وگو کردند.
کد خبر: ۱۳۰۱۳۴۲
| |
2749 بازدید

حضور درویش در تمرین پرسپولیس  + عکس

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، تمرین امروز پرسپولیس پرسپولیس با حضور رضا درویش همراه بود. مدیرعامل و مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی باشگاه امروز در محل تمرین قرمزپوشان حاضر شدند و با اعضای تیم دیدار و گفتگو کردند. مدیر عامل باشگاه، پیش از شروع تمرین، جلسه کوتاهی با اسماعیل کارتال و افشین پیروانی برگزار کرد.

اسماعیل کارتال امروز پیش از شروع تمرین، یک جلسه فنی تشکیل داد و نکاتی را به بازیکنان منتقل کرد. تمرین امروز ۷۰ دقیقه به طول انجامید و شامل؛ پاسکاری‌های کوتاه و سرعتی، حفظ توپ در قالب دو گروه و فوتبال درون تیمی می‌شد که زیر نظر کادر فنی به اجرا در آمد.

امید عالیشاه، ایوب العملود و اوستون ارونوف کماکان زیر نظر کادر پزشکی، برنامه‌های خود را دنبال می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...