میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گلکسی S23 در کره جنوبی به One UI 7.0 اندروید 15 مجهز شد

به‌روزرسانی پایدار One UI 7.0 مبتنی بر اندروید 15 اکنون در کره جنوبی برای سری گلکسی S23 در دسترس است و به‌زودی ممکن است در سایر کشورها عرضه شود.
کد خبر: ۱۳۰۰۸۱۹
| |
1152 بازدید

گلکسی S23 در کره جنوبی به One UI 7.0 اندروید 15 مجهز شد

به گزارش تابناک، سامسونگ عرضه نسخه پایدار One UI ۷.۰ را برای سری گلکسی S۲۳، شامل مدل‌های گلکسی S۲۳، S۲۳+ و S۲۳ Ultra، در کره جنوبی آغاز کرده است. این به‌روزرسانی که با شماره فریمور S۹۱xNKSU۶DYD۹ ارائه می‌شود، حجم تقریبی ۱ گیگابایت برای دستگاه‌های ثبت‌نام‌شده در برنامه بتا و حدود ۵ گیگابایت برای سایر دستگاه‌ها دارد. همچنین وصله امنیتی آوریل ۲۰۲۵ در این به‌روزرسانی گنجانده شده است.

sammobile نوشت: این به‌روزرسانی پس از انتشار موفق One UI ۷.۰ برای گلکسی S۲۴، گلکسی Z Flip ۶ و گلکسی Z Fold ۶ در هفته گذشته، عرضه شده و برنامه بتای One UI ۷.۰ برای سری گلکسی S۲۳ را به پایان رسانده است. سامسونگ اعلام کرده که این به‌روزرسانی به‌زودی، احتمالاً تا پایان هفته، در سایر مناطق جهان نیز در دسترس خواهد بود.

ویژگی‌های جدید

One UI ۷.۰ تغییرات گسترده‌ای در رابط کاربری ارائه می‌دهد، از جمله طراحی جدید آیکون‌های برنامه، ویجت‌های به‌روز‌شده برای صفحه اصلی و قفل، انیمیشن‌های روان‌تر، آیکون جدید باتری، انیمیشن شارژ بهبودیافته و قابلیت‌های پیشرفته Galaxy AI.

کاربران در کره جنوبی می‌توانند با مراجعه به بخش «تنظیمات»، «به‌روزرسانی نرم‌افزار» و انتخاب «دانلود و نصب» این به‌روزرسانی را دریافت کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات