صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

برگزاری آزمون دستیاری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت

رئیس مرکز سنجش پزشکی از برگزاری پنجاه و دومین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۰۶۹۴
| |
5290 بازدید
|
۱

برگزاری آزمون دستیاری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت

به گزارش تابناک، سعید هاشمی نظری، رئیس مرکز سنجش پزشکی گفت: فرآیند ثبت نام آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی از روز ۱۷ دی ماه سال گذشته تا ۲۶ دیماه صورت گرفت و برای بار دوم نیز از تاریخ ۱۵ تا ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ انجام شد و مجددا از تاریخ ۲۰ تا ۲۵ اسفند ماه سال گذشته برای سومین بار تمدید شد.

وی بیان کرد: آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی اظهار کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۴ هزار و ۷۰۸ نفر داوطلب هستند که از این تعداد ۷ هزار و ۴۵۴ نفر (۵۱ درصد) را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و مابقی متشکل از ۷ هزار و ۲۵۴ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

هاشمی نظری بیان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون پنجاه و دوم در هفته منتهی به آزمون منتشر خواهد شد و داوطلبان می‌توانند کارت ورود به آزمون را رویت کنند.

آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ رأس ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
سلیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
سهمیه 25درصد را حذف کنید تا افراد با استعداد و شایسته قبول شوند دلسوزی به آینده پزشکی گشود کنید
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات