تعداد بازدید : 1669
کد خبر:۱۳۰۰۵۴۷
کد خبر:۱۳۰۰۵۴۷
6702 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ | ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
20 April 2025
نبض خر

اسرائیل دنبال توافق است، چون ایران سوریه و عراق نیست!

امیر اورن تحلیل گر صهیونیست از تل آویو به بی بی سی گفت با وجود حملات رژیم صهیونیستی به پدافند ایران، رژیم اسرائیل می‌داند ایران سوریه و عراق نیست که با یک حمله بتوان زیرساخت‌های هسته‌ای‌اش را نابود کرد و به همین دلیل در پی توافق ایران و آمریکاست! اظهارات اورن را می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۶
مهربانی این روزای آمریکا مشکوکه، میخوان اورانیوم غنای بالای ما رو از چنگمون در بیارن و توان غنی سازی رو محدود کنن نا بتونن سر فرصت بهمون حمله کنن، توان ساخت سلاح هسته ای رو حفظ کنین
پاسخ
ایمان
به این راحتی ها هم نیست. ایران بالاخره تجربیات لازم رو کسب کرده. مگه اینکه بتونن فقط مقداری درصد غنی سازی رو پایین بیارن.
البته منم اصلا احساس خوبی نسبت به مهربانی آمریکا ندارم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
آمریکا میخواد با توافق با ایران از نظر سیاسی جبهه مقاومت رو تضعیف کنه.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
دنیا به این نتیجه رسیده که با به رسمیت شناختن گروههای ضد امپریالیستی میشه از رادیکال شدن اونها جلوگیری کرد. کل ماجرا از دید من اینه. جولانی را ببینید از اون رادیکال تر نداشتیم که اومد از انرژیش برای حذف اسد استفاده شد و خودش یک چهره غربگرا رو نشون میده همه هم راضین.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.