سردار آزمون راهی بیمارستان شد

مهاجم ایرانی شباب الاهلی در بازی شب گذشته این تیم با الجزیره دچار مصدومیت جدی شد.
کد خبر: ۱۳۰۰۳۵۵
| |
8560 بازدید

سردار آزمون راهی بیمارستان شد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، تیم فوتبال شباب الاهلی شب گذشته (شنبه) در دیدار فینال جام حذفی امارات در حالی با نتیجه ۲ بر یک مقابل الجزیره تن به شکست داد و از کسب عنوان قهرمانی بازماند که سردار آزمون در دقیقه ۵۰ مسابقه گل تساوی این تیم را به ثمر رساند. مهاجم ایرانی شباب الاهلی، اما در دقایق پایانی این بازی به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین شد و در دقیقه ۹۰ جای خود را به یحیی الغسانی داد.

روزنامه «الامارات الیوم» در این خصوص گزارش داد؛ سردار آزمون در بازی شب گذشته شباب الاهلی با الجزیره دچار مصدومیت جدی و به همین دلیل برای درمان به بیمارستان منتقل شد. هنوز مشخص نیست که نوع آسیب‌دیدگی او چیست و میزان مصدومیتش چقدر است.

مهاجم تیم ملی کشورمان که تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۷ با شباب الاهلی قرارداد دارد، این فصل در ۳۲ بازی، آمار ۲۳ گل زده و هشت پاس گل را از خود برجای گذاشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت