میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عاملان تیراندازی به محیط بانان در دیر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی دیر گفت: با تلاش شبانه روزی پلیس دیر ۲ نفر از عاملان تیراندازی به محیط بانان بوشهری و بردخونی در منطقه حفاظت شده «مند» دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۲۹۹۸۷۷
| |
3080 بازدید
عاملان تیراندازی به محیط بانان در دیر دستگیر شدند

به گزارش «تابناک»، سرهنگ کیوان آفریده صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در پی ۲ فقره تیراندازی منجر به جرح محیط بانان بوشهری و بردخونی در منطقه حفاظت شده مند بخش بردخون توسط شکارچیان موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأمورین پلیس اطلاعات شهرستان دیر قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا و با رصد اطلاعاتی احدی از مجرمین شناسایی که مشخص شد ضارب اصلی بار دیگر اقدام به شکار آهو در منطقه حفاظت شده «مند» کرده است و جهت گمراه کردن مأموران به شهر مشهد متواری شده است.

سرهنگ آفریده تصریح کرد: مأموران طی اقدامات اطلاعاتی از مراجعت متهم به شهر بردخون مطلع که پس از شناسایی و هماهنگی‌های قضائی در مخفیگاهش دستگیر و سلاح به کار رفته در شکار و تیراندازی به سمت محیط بانان نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دیر با بیان اینکه متهم در بازجویی‌های فنی به بزه انتسابی و تیراندازی به سمت محیط بانان که باعث مجروحیت آنان شده بود با همکاری و همدستی دوستش معترف شد، خاطر نشان کرد: متهم دوم نیز دستگیر و هر دو نفر جهت تحویل مراجع قضائی شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات