میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله بایدن به ترامپ در اولین سخنرانی اش

جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا در اولین سخنرانی خود بعد از ترک کاخ سفید از دولت ترامپ انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۲۹۹۶۱۵
| |
4717 بازدید
حمله بایدن به ترامپ در اولین سخنرانی اش

جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، برای نخستین بار پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش، در شهر شیکاگو (ایالت ایلینوی) آمریکا و در نشست سازمان غیردولتی ACRD که برای افراد معلول خدمات حقوقی ارائه می‌کند سخنرانی کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سخنرانی خود که 30 دقیقه به طول انجامید بدون آن‌که نامی از رئیس‌جمهور فعلی، دونالد ترامپ ببرد، از سیاست‌های دولت او در حوزه تأمین اجتماعی انتقاد کرد.بایدن همچنین بر مسئله‌ شکاف و دوگانگی روزافزون در جامعه آمریکا تأکید کرد و هشدار داد که این میزان از قطبی شدن جامعه نمی‌تواند ادامه پیدا کند.

بایدن که اکنون ۸۲ سال دارد، در تاریخ ۲۰ ژانویه پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵، کاخ سفید را به ترامپ واگذار کرد.

ترامپ از زمان بازگشت به قدرت در دیدارها و سخنرانیهای مختلف بارها و بارها از جو بایدن و دولت وی انتقاد کرده و تقریبا تمامی مشکلات آمریکا را به گردن او انداخته است. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات