ویتکاف حرفش را پس گرفت: باید تاسیسات غنی سازی ایران نابود شود! + زیرنویس
در حالی که استیو ویتکاف، نماینده ویژه دولت ترامپ در امور خاورمیانه، در گفتوگو با فاکسنیوز طی ساعات اخیر تأکید کرده بود که گفتوگوها با جمهوری اسلامی باید بر مبنای راستیآزمایی دقیق برنامه غنیسازی و تسلیحاتیسازی هستهای ایران است و تلویحاً غنی سازی 3.67 درصدی ایران را توجیه پذیر دانسته بود، سخنان او درباره موشکی نگران کننده بود و از تحدید توان موشکی ایران گفته بود. حالا ساعتی پیش همان غنی سازی 3.67 درصد را هم پس گرفت و گفت توافق در صورتی انجام خواهد شد که ایران تاسیسات غنی سازی ایران را نابود کند! به نظر میرسد موضع رسمی ویتکاف به دلیل فشار کاخ سفید برای اصلاح سخنانش بوده است. ابتدا مواضع ویتکاف را در گفت وگو با شان هنیتی مجری ضدایرانی فاکس نیوز با ترجمه اختصاصی تابناک میبینید و میشنوید و سپس توییت تازهاش را میبینید.
پس معطل چی هستید؟ چرا به جنگ ناوهای آمریکایی نمی روید ؟
ناشناس
۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳
قشنگ معلوم هست که لابی های صهیونیستی اعضای کاخ سفید را تحت فشار گذاشته اند و نمی گذارند نفس بکشند. این مترسک ها و عروسک های خیمه شب بازی جز نوکری برای صهیونیزم در ازای پول کاری نمی کنند. کشور آمریکا در گروگان صهیونیزم است و مردم این کشور خبر ندارند چه بر سر کشورشون اومده.
با سلام و احترام _سخنرانی روز اول ترامپ که برای به رخ کشیدن قدرت آمریکا بود _مخاطب اصلیش اسرائیل و یهودبود و هست که داره اتفاق میفته...م
ناشناس
۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
تابناک تفسیر نادرست از اظهار نظر ویتکاف ارایه ندهد. کلمه destroy در صورتی که بکار میرفت بیشتر به معنای نقض اظهارت ویتکاف بود ولی با توجه به اظهارات قبل و با فرض ثبات آن منظور ایشان حذف بخش بالایی 3.67 است که چهار چوب برجام است.
البته تا روز نهایی شدن توافق پیشگویی بد یا خوب صرفاً گمانهزنی است. به امید توفیق
امروز بسازیم یا فردا. دوست عزیز هنوز نمی داند ساختن بمب باید قبلش از ام پی چی خارج شد و بعد از ان یک تا دو سال طول میکشه تا ام پی جی تبدیل به ام پی جی ۴ بشه