ورود قاطع قوه قضاییه به پرونده تعرض دانش‌آموزان شهرری

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری از پیگیری جدی و قاطع پرونده تعرض به دانش‌آموزان در یکی از مدارس این شهرستان خبر دادو گفت: بررسی دقیق وترک فعل احتمالی مسؤلان پیگیری می‌شود.
کد خبر: ۱۲۹۹۲۶۸
| |
2524 بازدید
|
۲

ورود قاطع قوه قضاییه به پرونده تعرض دانش‌آموزان شهرری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، محمدمهدی رحیمی دادستان شهر ری، در خصوص موضوعات مطرح‌شده در خصوص تعرض به دانش‌آموزان اظهار داشت: به‌محض اطلاع از اخبار منتشرشده درباره تعرض به دانش‌آموزان، در راستای مفاد ماده ۳۰ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، پرونده‌ای با این موضوع در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ری تشکیل شده است.

وی با اشاره به رویکرد قانونگذار در حمایت ویژه از حقوق کودکان و نوجوانان تصریح کرد: بررسی دقیق و پیگیری ترک‌فعل احتمالی مدیران و مسئولان مرتبط در دستور کار قرار دارد و هیچ‌گونه قصور در این زمینه قابل اغماض نخواهد بود.

دادستان شهر ری تصریح کرد: با توجه به نگاه ویژه قانون حمایت از اطفال و نوجوانان در خصوص محرمانه بودن روند رسیدگی و ضرورت حفظ امنیت روانی کودکان بزه‌دیده، از تمامی اشخاص خواسته می‌شود از هرگونه اظهارنظر غیرکارشناسانه در فضای رسانه‌ای و مجازی خودداری کنند.

رحیمی یادآور شد: دستگاه قضایی با تمام توان در راستای احقاق حقوق آسیب‌دیدگان و صیانت از سلامت روانی دانش‌آموزان، این پرونده را تا حصول نتیجه نهایی با قاطعیت دنبال خواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
اگر در گذشته که این اتفاق افتاد برخورد درستی میشد ،الان تکرار نمیشد ،،
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
منظور از تعرض چیه؟ تنبیه بدنی یا تجاوز؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت