احضار مدافع ملی پوش تراکتور به کمیته انضباطی

مدافع تیم فوتبال تراکتور به دلیل رفتار ناشایست در بازی با چادرملو به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شد.
کد خبر: ۱۲۹۹۰۰۵
| |
2029 بازدید

احضار مدافع ملی پوش تراکتور به کمیته انضباطی

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تیم‌های فوتبال چادرملو و تراکتور در هفته بیست و پنجم لیگ برتر رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت تا سرخ‌های تبریزی دو امتیاز مهم خارج از خانه را از دست دهند. در جریان این بازی شجاع خلیل زاده مدافع ملی پوش تراکتور به دلیل فحاشی هواداران چادرملو رفتار ناشایستی را از خود به سمت آنها نشان داد.

به همین جهت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این بازیکن را احضار کرد و او باید ظرف ۴۸ ساعت برای ادای توضیحات به این کمیته مراجعه کند. رأی‌های انضباطی از این به بعد با قید فوریت لحاظ گردد. در حقیقت شجاع خلیل زاده، افشین پیروانی (سرپرست پرسپولیس) و خداداد عزیزی (سرپرست تراکتور) همین هفته از آرای انضباطی مطلع خواهند شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت