۶ بخیه روی سر ستاره پرسپولیس

حضور پزشک متخصص طب اورژانس در فصل جاری مسابقات بسیار به کام سرخپوشان بود و پس از بازی با نساجی هم باعث شد نیاز به اعزام سروش رفیعی به بیمارستان نباشد.
کد خبر: ۱۲۹۸۶۷۱
| |
2315 بازدید

۶ بخیه روی سر ستاره پرسپولیس

به گزارش تابناک به نقل از سایت پرسپولیس، سروش رفیعی در جریان یک برخورد فنی در مسابقه با نساجی به شدت از ناحیه ابرو و بالای پلک دچار آسیب و پاره‌گی شد.

وی با اقدامات کادر پزشکی بازی را با بانداژی که صورت گرفت، به پایان رساند ولی در نهایت باید خدمات پزشکی تخصصی دریافت می‌کرد که در چنین مواقعی اعزام به بیمارستان را ناگزیر می‌کند ولی با توجه به تدبیر باشگاه در این فصل و با حضور دکتر علیرضا حسن‌قلیایی به عنوان پزشک متخصص طب اورژانس، همین خدمات تخصصی به رختکن تیم آورده شد. پزشک پرسپولیس، بخیه زدن را در رختکن برای سروش رفیعی انجام داد و ۶ بخیه روی سر او زده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت