صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شناسایی عوامل اصلی شرکت‌های هرمی

وی با تاکید بر اینکه پرونده شرکت‌های هرمی هنوز به دادگاه نرفته است، یادآور شد: این پرونده‌ها در مرحله دادسرا قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۹۸۴۹
| |
4215 بازدید

دادستان کل کشور از شناسایی عوامل اصلی شرکت‌های هرمی خبر داد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای در حاشیه سفر به مازندران در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه عوامل اصلی و عمده شرکت‌های هرمی در کشور شناسایی شده است، افزود: حساب‌های بانکی فعالان این شرکت‌ها مسدود شده است.

وی با تاکید بر اینکه پرونده شرکت‌های هرمی هنوز به دادگاه نرفته است، یادآور شد: این پرونده‌ها در مرحله دادسرا قرار دارد.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه اموال فعالان این شرکت‌ها توقیف شده است، تصریح کرد: پرونده شرکت‌های هرمی در مرحله اتمام پایان مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

محسنی اژه‌ای با اعلام اینکه مرحله تحقیقاتی و دادسرای فعالان شرکت‌های هرمی به اتمام می‌رسد، اظهار داشت: با همکاری در بخش‌های مختلف این پرونده‌ها به دادگاه ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه پرونده شرکت‌های هرمی در استان‎های مختلف کشور تشکیل شده و رسیدگی می‌شود، اظهار داشت: به دلیل فعالیت در این بخش هنوز آمار دستگیری و تشکیل این شرکت رو به افزایش است.

به گفته وی در چند استان و شهرستان کشور رسیدگی به پرونده شرکت‌های هرمی به صورت همزمان در حال انجام است.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین درباره رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی گفت: برای برخی از پرونده‌های مفاسد اقتصادی حکم صادر شده و برخی نیز در مرحله دادگاه بدوی قرار دارد.

دادستان کل کشور روز گذشته (دوشنبه) برای شرکت در یادواره سرداران و 95شهید حوزه جوادالائمه سپاه ناحیه آمل به استان مازندران سفر کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار