ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین جزئیات تامین مسکن محرومان اعلام شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: تا به امروز بیش‌از ۳۶ هزار واحد مسکن محرومان زمین تهیه شده است.
کد خبر: ۱۲۹۸۰۹۸
| |
2198 بازدید

آخرین جزئیات تامین مسکن محرومان اعلام شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، اظهار کرد: تا امروز برای بیش از ۳۶ هزار واحد مسکن محرومان زمین تهیه کرده‌ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در توضیح روند جلسات تأمین زمین استان‌ها گفت: در برخی از شهرها بیش از تعداد متقاضیان، زمین تهیه شده و در برخی دیگر از شهرها به دلیل مشکلات توپوگرافیک یا تعداد زیاد متقاضیان مسکن با کمبود زمین مواجه شده‌ایم که در این جلسات با همراهی استان‌ها در صدد رفع مشکلات کسری زمین و تأمین زمین لازم برای متقاضیان واجد شرایط در استان‌ها هستیم.

وی روند برگزاری نشست‌های تأمین زمین را مثبت ارزیابی و بیان کرد: نگاه ما در این جلسات کمک به استان‌ها برای رفع موانع موجود است.

گفتنی است سلسله نشست‌های پیگیری آخرین وضعیت تأمین زمین طی ۴ روز و به صورت ویدئو کنفرانسی برای بررسی عملکرد ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها در سازمان ملی زمین و مسکن برگزار می‌شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟