صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه ملزم به پرداخت غرامت است

کد خبر: ۱۲۹۸۰۵
| |
1611 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت:در صورت عدم تحویل موشک های اس 300 به ایران، روسیه ملزم به پرداخت غرامت موشک های اس 300 به ایران است.


عوض حیدرپور، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشورمان در تحویل موشک های اس 300 مذاکره را در دستور کار دارد، افزود: در حال حاضر شکایت از روسیه به مجامع بین المللی مدنظر دولتمردان ایران نیست و امیدواریم این موضوع از طریق گفتگو و مذاکره به نتیجه مطلوب برسد.

وی، با تأکید بر اینکه روسیه مفادی از قرارداد اس 300 را نقض نموده است، گفت: چنانچه روسیه مواضع خود در این زمینه را اصلاح ننماید باید غرامت لغو یکجانبه این قرارداد به ایران را بپردازد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأکید کرد:بر اساس قوانین بین المللی، روسیه ملزم به تحویل موشک های اس 300 به جمهوری اسلامی ایران است و در صورت عدم تحویل این موشک ها، مقامات کشورمان این موضوع را تا وصول غرامت پیگیری خواهند کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان خاطرنشان کرد: تأخیر در تحویل موشک های اس 300 به ایران موجب شد، تا دانشمندان توانمند کشورمان در فکر نسل پیشرفته تر این نوع موشک ها باشند و با یاری خداوند کشورمان قادر است موشک هایی بهتر تولید نماید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟