صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هندورابی هرمزگان لرزید

ساعت 21 و 20 دقیقه و 26 ثانیه زمین لرزه ای ای با قدرت 3.9 ریشتر و ساعت 22 و 1 دقیقه و 33 ثاینه دوشنبه شب زمین لرزه ای دیگر با 3.5 ریشتر جزیره هندورابی در هرمزگان را به لرزه در آورد.
کد خبر: ۱۲۹۷۱۷
| |
2669 بازدید
|
۱
شامگاه گذشته دو زمین لرزه جزیره هندورابی در هرمزگان را به لرزه در آورد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، ساعت 21 و 20 دقیقه و 26 ثانیه زمین لرزه ای ای با قدرت 3.9 ریشتر و ساعت 22 و 1 دقیقه و 33  ثاینه دوشنبه شب زمین لرزه ای دیگر با 3.5  ریشتر جزیره هندورابی در هرمزگان را به لرزه در آورد.

زمین لرزه اول که 3.9 ریشتر قدرت داشت در عمق 32 کیلومتری زمین و با مشخصات طول جغرافیایی 53.80 و عرض جغرافیایی 26.90 به وقوع پیوست.

زمین لرزه دوم نیز 41 دقیقه بعد با قدرت 3.5 ریشتر و مشخصات طول جغرافیایی 53.79 و عرض جغرافیایی 26.90 به وقوع پیوست کانون این زمین لرزه نیز در عمق 32 کیلومتری زمین به ثبت رسیده.

ساعت 5 و 32 دقیقه صبح دوشنبه نیز زمین لرزه ای به قدرت 3.4 ریشتر این جزیره را لرزانده بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کمشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
بنده خدا کمشک 24 ساعت شبانه روز حداقل 10 زلزله 4 ریشتری ثبت می شود اما هیچ خبری انعکاس نمی دهید
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان