توقف تخفیف‌های کانادا به تسلا

وزیر حمل و نقل کانادا تاکید کرد: این کشور تمام پرداخت‌های مشوق مالی برای «تسلا» را متوقف کرده است.
کد خبر: ۱۲۹۶۱۵۲
| |
2738 بازدید
توقف تخفیف‌های کانادا به تسلا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «کریستیا فریلند»، وزیر حمل‌ونقل کانادا در بیانیه‌ای ایمیلی که توسط دفترش به اشتراک گذاشته شده است، گفت تا زمانی که هر ادعا به طور جداگانه بررسی و معتبر بودن آن مشخص نشود، هیچ تخفیفی داده نخواهد شد.

«کریستیا فریلند»، همچنین به بخش حمل ونقل دستور داد تا الزامات واجد شرایط بودن برنامه مشوق‌های وسایل نقلیه بدون آلایندگی (iZEV) را مورد بازبینی قرار دهد تا اطمینان حاصل شود که خودروهای «تسلا» تا زمان اعمال تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا واجد شرایط نیستند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌های جدیدی را اعمال کرده است که عمده آن در اوایل آوریل در قالب تعرفه ۲۵ درصدی بر اکثر کالاهای کانادا و مکزیک اعمال خواهد شد. ترامپ روز دوشنبه اظهار کرد که تعرفه‌های خودرو به زودی ارائه خواهد شد.

کانادا پرداخت ۴۳ میلیون دلار کانادا (۳۰.۱۱ میلیون دلار) تخفیف برای «تسلا» را متوقف کرده است.

طبق گزارش رویترز، در اوایل ماه جاری، شهردار شهر تورنتو در کانادا، به دلیل جنگ تجاری آمریکا، «تسلا» را از مشوق‌های مالی خودروهای الکتریکی محروم کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت