اسرائیل نتوانست حتی یک وجب از خاک فلسطین را بگیرد

دبیرکل حزب الله لبنان در برنامه منبر القدس: ۷۵ سال از اشغال غزه و قدس توسط رژیم صهیونیستی می‌گذرد، اما این رژیم نتوانسته حتی یک وجب از خاک فلسطین را از آنِ خود کند.
کد خبر: ۱۲۹۶۱۴۱
| |
2762 بازدید
اسرائیل نتوانست حتی یک وجب از خاک فلسطین را بگیرد

به گزارش تابناک؛ دبیرکل حزب الله لبنان در برنامه منبر القدس: ۷۵ سال از اشغال غزه و قدس توسط رژیم صهیونیستی می‌گذرد، اما این رژیم نتوانسته حتی یک وجب از خاک فلسطین را از آنِ خود کند.

 طوفان‌الاقصی انجام شد تا نشان دهد دشمن صهیونیستی در یک بحران ماهیتی به سر می‌برد. 

 ما به ملت افسانه‌ای و نمونه فلسطین که برای باقی‌ماندن در سرزمین خود فداکاری‌های زیادی کرده درود می‌فرستیم.

 با وجود برجای ماندن بیش از ۵۰ هزار شهید، نسل‌کشی و گرسنگی‌دادن به ملت فلسطین، آن‌ها همچنان استوار و مطمئن به پیروزی از جانب خداوند هستند.

 ملت فلسطین شهدای شاخص زیادی را در راه قدس تقدیم کرده و ما شعار ای قدس بر عهد خود هستیم را سر داده و در کنار فلسطین می‌ایستیم. 

 هدف دشمن محو کردن کامل مسئله فلسطین، کوچاندن ساکنان نوار غزه و کرانه باختری و اشغال خاک کشورهای همسایه از جمله لبنان، سوریه، مصر و اردن است.

 هدف دشمن، تسلط بر خاورمیانه‌ای است که می‌خواهد آن را بر اساس خواست خود شکل دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت