میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

راهکار موثر برای تهوع مادران باردار

کنترل حالت تهوع در بارداری با تغذیه مناسب؛ مسئول دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه کرد مصرف نان خشک، بیسکویت خشک، زنجبیل و مکمل ویتامین B6 می‌تواند به کاهش تهوع ناشی از تغییرات هورمونی در دوران بارداری کمک کند.
کد خبر: ۱۲۹۵۱۸۱
| |
2548 بازدید

راهکار موثر برای تهوع مادران باردار

به گزارش تابناک، احمد اسماعیل زاده مسئول دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه صحیح در دوره بارداری بیان کرد: برای حفظ سلامت جنین، مادر بایستی یک رژیم غذایی متعادل داشته باشد که شامل لبنیات، میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل و پروتئین‌های حیوانی باشد. همچنین، مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی‌ها، رنگ‌های مصنوعی، جگر، قهوه، کافئین و شکلات‌های کاکائویی باید کاهش یابد.

پیشگیری از کمبود آهن و کم‌خونی

وی ادامه داد: کمبود آهن و کم‌خونی در دوران بارداری با مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، حبوبات و سبزیجات برگ سبز و استفاده از مکمل‌های آهن و اسید فولیک قابل پیشگیری است. مادران باید تحت نظر پزشک، روند وزن‌گیری مناسبی داشته باشند تا مواد مغذی کافی به جنین منتقل شود.

راهکار کاهش حالت تهوع در دوران بارداری

اسماعیل زاده درباره کنترل حالت تهوع در بارداری توضیح داد: تهوع به دلیل تغییرات هورمونی رخ می‌دهد و برای کاهش آن پیشنهاد می‌شود صبح‌ها قبل از برخاستن از رختخواب از نان خشک یا بیسکویت خشک استفاده شود. علاوه بر این، مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B6 نیز می‌تواند مفید باشد.

اهمیت کاهش مصرف کافئین

وی تصریح کرد: کافئین می‌تواند در سه‌ماهه اول خطر سقط جنین را افزایش دهد، بنابراین مصرف قهوه، شکلات، نسکافه و شیرینی‌های کاکائویی در این دوران باید به‌طور کامل متوقف شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات