هشدار پلیس به بازداشت‌شدگان چهارشنبه‌سوری

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با تأکید بر لزوم مراقبت از امنیت و آرامش عمومی گفت: کسانی که در روز چهارشنبه آخر سال به دلیل سلب آسایش مردم بازداشت شوند، تا پایان تعطیلات مهمان پلیس خواهند بود.
کد خبر: ۱۲۹۴۹۱۹
|
۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰ 18 March 2025
|
1983 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایمنا؛سردار محمدرضا هاشمی‌فر با اشاره به نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: مخالف شادی مردم در روز چهارشنبه آخر سال نیستیم، اما توجه به حفظ حرمت ماه مبارک رمضان باید در اولویت همه ما باشد.
 
وی با تأکید بر لزوم مراقبت از امنیت و آرامش عمومی افزود: مراقب باشید افرادی که قصد ایجاد بی‌نظمی و سلب آسایش مردم را دارند، با اقدامات هیجان‌انگیز خود و استفاده از مواد محترقه، چه مجاز و چه غیرمجاز، به قطع با برخورد نیروهای انتظامی مواجه خواهند شد.
 
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از استقرار گسترده نیروهای انتظامی در معابر و مکان‌های مورد نظر خبر داد و خاطرنشان کرد: با کسانی که بخواهند آرامش عمومی را برهم بزنند، به شدت برخورد خواهد شد؛ مطمئن باشید کسانی که در روز چهارشنبه آخر سال به دلیل سلب آسایش مردم بازداشت شوند، تا پایان تعطیلات مهمان پلیس خواهند بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت