میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فوتسال بانوان ناشنوا راه‌اندازی شد

فوتسال بانوان ناشنوا راه اندازی شد و طی حکمی از سوی مصطفی نکو لعل آزاد معصومه رضازاده سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ناشنوا شد.
کد خبر: ۱۲۹۳۰۰۲
| |
2104 بازدید

فوتسال بانوان ناشنوا راه‌اندازی شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، فوتسال بانوان ناشنوایان که ۲ سال هیچ فعالیتی نداشت و تعطیل شده بود دوباره فعالیت خود را آغاز کرد و طی حکمی از سوی مصطفی نکو لعل آزاد معصومه رضازاه که پیش از این سرمربیگری تیم‌های فوتبال بانوان سایپا و سپاهان را برعهده داشت، هدایت تیم ملی فوتسال بانوان ناشنوا را برعهده گرفت.

مصطفی نکو لعل آزاد درباره راه‌اندازی دوباره تیم فوتسال بانوان ناشنوا گفت: تلاش بر این است که با استعدادیابی و شناسایی بازیکنان برتر هر چه سریعتر اردوی تیم ملی فوتسال بانوان ناشنوا را تشکیل و آن ها را به مسابقات برون مرزی اعزام کنیم. این رشته چند سالی بود که مغفول مانده و فعالیتی نداشت از امروز فعالیت فوتسال بانوان با مشخص شدن سرمربی تیم آغاز خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات