صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد لاريجاني از استنادهای نمایندگان

بسيار مشاهده شده است كه در هنگام استدلال‌ها از رهبري استفاده مي‌كنيم در صورتيكه اگر مقام معظم رهبري نظري داشته باشند كتباً اعلام مي‌كنند و اينكه استدلال‌هاي خودمان را به نام رهبري توجيه كنيم، درست نيست.
کد خبر: ۱۲۹۲۷۵
| |
5801 بازدید

رئيس مجلس شوراي اسلامي نسبت به اجتناب نمايندگان به اظهارات رهبري و نظرات ايشان در صحبت‌هاي خود انتقاد كرد و گفت: حد مسائل اينگونه نيست كه از رهبري استفاده كنيم.

به گزارش خبرنگار ايلنا،در جلسه علني امروز عصر مجلس علي لاريجاني كه رياست جلسه را بر عهده داشت طي توضيحاتي از استناد به نمايندگان به رهبري انتقاد كرد و گفت: بسيار مشاهده شده است كه در هنگام استدلال‌ها از رهبري استفاده مي‌كنيم در صورتيكه اگر مقام معظم رهبري نظري داشته باشند كتباً اعلام مي‌كنند و اينكه استدلال‌هاي خودمان را به نام رهبري توجيه كنيم، درست نيست.

وي با تاكيد بر اينكه حد مسائل به گونه‌اي نيست كه از رهبري استفاده شود خواستار مطرح شدن استدلال‌هاي عقلاني نمايندگان شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟