سخنگوی القسام: برای همه احتمالات آماده‌ایم

 سخنگوی گردان‌های القسام حماس با بیان اینکه مقاومت فلسطین برای هرگونه احتمال از جمله از سرگیری جنگ آماده است، گفت که جنگ مجدد همانند گذشته، جان شماری از اسرای صهیونیست در غزه را خواهد گرفت و صهیونیست‌ ها باید حواسشان به اسرایشان باشد.
کد خبر: ۱۲۹۲۶۵۲
| |
2019 بازدید
سخنگوی القسام: برای همه احتمالات آماده‌ایم

«ابوعبیده»، سخنگوی گردان‌های القسام حماس، پنجشنبه شب طی پیام ویدیوئی خود گفت که گردان‌های القسام خود را برای همه احتمالات آماده کرده و در آماده باش است.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، او گفت که آنچه را که دشمن با سلاح و جنگ نتوانسته‌است، به دست بیاورد، هرگز نمی‌تواند با تهدیدات و حیله‌ها به دست و  چنگ بیاورد.

سخنگوی القسام افزود: تا این سرزمین مقدس (فسطین) از لوث وجود اشغالگران صهیونیست پاک نشود، امت اسلامی روی خوش و آرامش را نخواهد دید و جایگاهی در میان ملت ها نخواهد داشت.

ابوعبیده: تهدید دشمن نشانه ضعف و احساس حقارت است

سخنگوی گردان‌های القسام حماس با بیان اینکه تهدیدهای دشمن اسرائیلی نشانه ضعف و احساس حقارت اوست، گفت: هدید دشمن به بازگشت به جنگ تنها ما را به بازگشت به جنگ سوق می دهد تا آنچه را که از اعتبار او باقی مانده است، در هم بشکنیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت